search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:29
MENU CLOSE

Alpha και Mega βρέθηκαν εναλλάξ στην πρώτη θέση τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

15.01.2024 18:20
pixabay

Η πρωϊνομεσημεριανή ζώνη εκπομπών του Alpha και το «σετ» ελληνικών ταινιών το βράδυ στο κανάλι έδωσαν την πρόκριση στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς το Σάββατο. Την Κυριακή στην κορυφή των τηλεπροτιμήσεων βρέθηκε το Mega το οποίο στη βραδινή ζώνη προγραμμάτων του διαθέτει τα επεισόδια των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο».

Το Σάββατο δεύτερος σε προτιμήσεις ήταν ο Σκάι χάρη εφενός στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του αλλά και τη μουσική βραδινή εκπομπή «Σάββατο με φίλους» με ξεχωριστό καλεσμένο τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Mega και ANT1, ήταν αυτή τη φορά τα κανάλια με ίδια δυναμική και τα οποία μοιράστηκαν την τρίτη θέση στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Το Star αποτέλεσε την τέταρτη επιλογή του, ενώ συνεχίστηκε η αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ ΕΡΤ1 και Open με το κρατικό κανάλι να επικρατεί οριακά για μια ακόμη φορά. Τα γνωστά για τα άλλα τρία κανάλια. Εν τω μεταξύ μερίδιο 30%- δεν το λες και λίγο- κατευθύνθηκε στα αποκαλούμενα από την Nielsen «Others». Μια μέρα πιο πριν το μερίδιο που είχαν συγκεντρώσει ήταν στο 25,7%.

Την Κυριακή έγινε η μεγάλη έκπληξη που δεν ήταν όμως και τόσο… έκπληξη.

O Σκάι είχε το «Survivor». Το ριάλιτι αν και είχε ιδιαιτέρως υψηλό μερίδιο συγκέντρωσης τηλεθεατών δεν κατάφερε να δώσει την πρόκριση στις τηλεπροτιμήσεις του κοινού.

Στο διάστημα κατά το οποίο το ριάλιτι του Σκάι ήταν στον αέρα «απέναντι» μεταδόθηκαν τα επεισόδια των σειρών «Η γη της ελιάς», «Το ναυάγιο», «στα σύνορα», υπήρχε η «Super μπάλα live» και η «Αθλητική Κυριακή».

Τρίτος στη σειρά προτιμήσεων ήταν ο Alpha, ενώ με οριακή διαφορά πέρασε στην τέταρτη θέση το Star με τον ΑΝΤ1 πέμπτο.

Το Open προσπέρασε- για λίγο- την ΕΡΤ1, ενώ αγώνες πόλο και μπάσκετ διαμόρφωσαν στο 2,3% το μερίδιο της ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είχε την υψηλότερη τηλεθέαση την Παρασκευή

Με άνεση το Mega κέρδισε στην κούρσα τηλεθέασης την Παρασκευή

Αιμιλία Υψηλάντη στο topontiki.gr για τη «Famagusta» του Mega: «Οι νέοι δεν γνωρίζουν, οι μεγαλύτεροι δεν συζητούν για το Κυπριακό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:28