search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:59
MENU CLOSE

«Έκρηξη» τηλεθέασης στον Alpha, «βουτιά» του Σκάι και στην κορυφή το Mega

19.01.2024 17:57
pixabay

Ανακατανομή μεριδίων από την πίτα τηλεθέασης σημειώθηκε την Πέμπτη σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. To Mega παρέμεινε πρώτο στις τηλεπροτιμήσεις αλλά σημαντική μεταβολή κατέγραψε, από τη μια μέρα στην άλλη, η Nielsen στις αποδόσεις Alpha, Σκάι, ΑΝΤ1, ΕΡΤ1.

Ρυθμιστικό ρόλο σε κάποιο βαθμό διαδραμάτισε το «ρεπό» του «Survivor» στον Σκάι. Το κανάλι του Φαλήρου είδε το μερίδιο του να μεταβάλλεται σχεδόν κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες.

Ο Alpha εμφάνισε αυξητική τάση στο μερίδιο του, σε ποσοστό σχεδόν 2%. Ήταν δε η δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών σε επίπεδο καναλιών. Πρόσθεσε επίσης στην απόδοση του και το Star, το οποίο σημειωτέον δεν είχε στο μενού του το μαγειρικό ριάλιτι «Masterchef» σε πρώτη μετάδοση, αλλά σε επανάληψη, μετά τα μεσάνυχτα.

«Αυγάτισε» επίσης και το μερίδιο της ΕΡΤ1 η οποία από το προχθεσινό 5% διαμορφώθηκε στο 6,2%, ενώ το Open συνεχίζει να «αιμορραγεί» καθώς το μερίδιο του την Πέμπτη ήταν κατά δυόμιση μονάδες μικρότερο από αυτό του του πρώτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης. Μιση μονάδα πρόσθεσε χθες το Μακεδονία TV, η ΕΡΤ3 πήγε στο 2% και η ΕΡΤ2 επανεμφανίστηκε με άσσο.

Διαβάστε επίσης:

«Βιβλιοβούλιο»: Η θεματική εκπομπή για το σύμπαν του βιβλίου συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια μεταδόσεων (photos)

Η «επόμενη μέρα» για τα τηλεπαιχνίδια «Το πιο μεγάλο παζάρι» και «Ο μονομάχος»

Τέταρτη μέρα, σερί, στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:58