search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:13
MENU CLOSE

Χρήστος Φερεντίνος: «Βλέποντας τον παλιό μου εαυτό, δεν με αναγνωρίζω» (Video)

20.01.2024 16:31
ferentinos new

Για την επαγγελματική του πορεία, τα νούμερα τηλεθέασης και τις τηλεοπτικές φάρσες του σε φίλους, μίλησε εκτενώς ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Χρήστος Φερεντίνος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τον παλιό μου εαυτό τότε δεν με αναγνωρίζω. Τώρα είμαι πιο ήρεμος, πιο ώριμος για ένα τέτοιο παιχνίδι (σσ Μονομάχος). Του Σπύρου Παπαδόπουλου η εκπομπή είναι τοτέμ, ίσα ίσα είναι τιμή μου. Του έχω κάνει και πλάκα και του είπα θα την ονομάσω “Σαν του Σπύρου”. Η εκπομπή του ήταν 11-12 χρόνια, έχουν περάσει οι μπάντες και είναι μια πολιτιστική κληρονομιά πια».

Για τις τηλεοπτικές φάρσες, ο παρουσιαστής είπε: «Είναι δύσκολο να ενταχθούν οι φάρσες γιατί ζούμε σε μια εποχή πολιτικής ορθότητας, με πάρα πολύ στενά όρια που σου επιβάλλουν τι πρέπει να λες. Είναι δύσκολο οι φάρσες γιατί θέλουν μια ελευθερία και οι παρεξηγήσεις να είναι πιο εύκολες τώρα. Είναι εφικτές αλλά με πιο δύσκολο τρόπο.

Τέλος για τις τηλεθεάσεις, είπε: «Θα κοιτάξω τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο».

Διαβάστε επίσης:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν φοβάμαι στη στιγμή που θα βρεθώ στο περιθώριο» (Video)

Μαριάννα Τουμασάτου: «Αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσος ντόρος που είμαι δωρήτρια σώματος, δεν θα το έλεγα»

Σταύρος Σβήγκος: «Όχι φίλε δεν είσαι δημοσιογράφος – Θα απαντήσω νομικά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:13