search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:02
MENU CLOSE

Νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε σε σακούλα «είχε γεννηθεί πριν από λίγα λεπτά» λέει η βρετανική αστυνομία

20.01.2024 00:46
london police

Ένα μωρό που βρέθηκε μέσα σε σακούλα στο ανατολικό Λονδίνο «είχε γεννηθεί πριν από μερικά λεπτά» όταν το ανακάλυψαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το κοριτσάκι, που είναι καλά στην υγεία του, έχει πάρει το προσωρινό όνομα Έλσα. 

Το νεογέννητο ανακαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης από έναν άνθρωπο που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα, ο οποίος φρόντισε να κρατήσει το μωρό ζεστό με κουβέρτες μέχρι να φτάσουν οι γιατροί.

Ο περαστικός, που ανακάλυψε την Έλσα αφού την άκουσε να κλαίει, «συνέβαλε στο να σωθεί η ζωή της», πρόσθεσε η αστυνομία.

Οι θερμοκρασίες έπεσαν στους -4 βαθμούς Κελσίου γύρω από το Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης, ανακοίνωσε το Met Office.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία εικάζουν ότι χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα.

Ο Επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Σάιμον Κρικ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το μωρό, είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι δεν τραυματίστηκε και ότι είναι ασφαλής και καλά, στη φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου.

Είμαι ευγνώμων στα μέλη του κοινού που έμειναν στο σημείο για να μιλήσουν με αξιωματικούς και ιατρούς – οι ενέργειές σας συνέβαλαν στο να σωθεί η ζωή του μωρού.

Οι σκέψεις μας στρέφονται τώρα στη μητέρα του μωρού, ανησυχούμε εξαιρετικά για την υγεία της καθώς θα έχει περάσει από μια τραυματική δοκιμασία και θα χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα μετά τη γέννα».

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη πυρκαγιά σε βιομηχανικό πάρκο στην Ουαλία – Μαρτυρίες για εκρήξεις (Video)

ΗΠΑ: Νέα πλήγματα στους Χούθι – Μπάιντεν: «Συνεχίζει να πιστεύει» σε ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος

Παραιτήθηκε η υπουργός Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νορβηγίας – Αντέγραψε κείμενα άλλων φοιτητών στο μεταπτυχιακό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34