search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:26
MENU CLOSE

Άρης Καβατζίκης για Μενεγάκη: «Το λέω και τρέμω, ήταν βάσανο να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη» (Video)

21.01.2024 18:16
KABATZIKIS MENEGAKI

Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκήνιο της συμφιλίωσής του με την Ελένη Μενεγάκη μετά τη δικαστική τους διαμάχη.

O γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο The Break και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια είχε στραφεί εναντίον του περιοδικού στο οποίο εκείνος ήταν επικεφαλής.

«Είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό, δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες “θα ήθελες να το βγάλεις;” θα έλεγα πως “ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω”. Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο περιοδικό Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό», παραδέχτηκε ο Άρης Καβατζίκης.

Και πρόσθεσε: «Τώρα που το λέω τρέμω, πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη που είχαμε δουλέψει τρία χρόνια μαζί;».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην εποχή που οι δυο τους ξαναβρέθηκαν πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αφού ο Άρης Καβατζίκης συνεργάζεται με τη Δανάη Μπάρκα στο Mega, ενώ ακολουθεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Την πρώτη σεζόν δεν είχαμε ανταλλάξει ούτε κουβέντα στους διαδρόμους, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή βγαίνει η Ελένη από το αυτοκίνητο κατεβάζει το γυαλί και λέει: “Εμείς οι δύο χρωστάμε ο ένας στον άλλον μια αγκαλιά, εδώ και τόσα χρόνια”», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερινόπουλος για Καραϊβάζ: «Είχε ατράνταχτα στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα»

Στον ΣΚΑΪ η Αναστασία Γιάμαλη (;)

«Ακόμα δεν είδες τίποτα»: Ένταση για τις δηλώσεις Νταλάρα – Η ενόχληση Τσουρού και το «καρφί» για τη Super Κατερίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:25