search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: «Δεν γνωρίζω κάτι για αλλαγή της ώρας στην εκπομπή μας»

21.01.2024 12:43
skorda-new

Για τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση και για τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια απάντησε στις φήμες που θέλουν την εκπομπή να αλλάζει εκ νέου ώρα και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

«Πολύ δημιουργική με ωραία παρέα στον ΣΚΑΪ, σε μια διαφορετική ώρα και περνάμε όμορφα. Υπήρχαν αλλαγές φέτος και χαίρομαι για τους νέους συνεργάτες πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Η αλλαγή της ώρας ήταν μια απόφαση του καναλιού, οπότε φαντάζομαι ότι εξυπηρέτησε αρκετά το πρόγραμμα κι αυτό μου αρκεί. Δεν μιλάμε για μια μεγάλη αλλαγή, δεν είναι ότι μετακόμισα στο βραδινό ή το απογευματινό. Ήταν κάτι διαφορετικό για μένα αλλά χαίρομαι που για το κανάλι ήταν αυτό που έπρεπε», ανέφερε αρχικά.

Όσο για αλλαγή ώρας στην εκπομπή της είπε: «Και πέρυσι είχε ξεκινήσει να γράφεται κάτι διαφορετικό για την ώρα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δεν γνωρίζω κάτι για την ώρα. Όταν κάνω συζήτηση με το κανάλι, θα ενημερωθώ. Και πέρυσι που είχε ακουστεί δεν ήταν κάτι υπό πίεση. Εξυπηρετούσε στον προγραμματισμό και σαφώς και το δέχτηκα».

«Ακόμα είναι νωρίς για συζητήσεις. Πάντα υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ όταν ένα συμβόλαιο λήγει. Στη δική μου περίπτωση υπήρχαν φορές που τον Δεκέμβριο να είχα κλείσει για την επόμενη σεζόν. Και άλλες φορές να έχει κλείσει η σεζόν και να μην έχω κλείσει. Εξαρτάται από τις συνθήκες, τις αποφάσεις που θέλει να πάρει, πόσο αποφασισμένος είναι ένας σταθμός να διεκδικήσει», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Δεν θα επιστρέψω στον ΑΝΤ1»

«Τον αγαπώ τον Δημήτρη Παπανώτα, ο καθένας έχει την άποψή του. Ένα κανάλι για να παίρνει συγκεκριμένες αποφάσεις, υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι ένα ενημερωτικό κανάλι με επιτυχία στην ψυχαγωγία σε κάποια προγράμματά του. Αυτά τα λέω χωρίς να έχω κάποια δικαιοδοσία αλλά με την εμπειρία και ούσα 2 χρόνια που εργάζομαι. Δεν θα επιστρέψω στον ΑΝΤ1, τώρα είμαι στον ΣΚΑΪ», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια και άλλες φορές ακούμε θετικά, άλλες αρνητικά. Κάποιες φορές έρχονται μαζεμένα για κάποιους λόγους. Εγώ κρατάω την ίδια στάση, ξέρω καλά τι κάνω και για ποιο λόγο είμαι στη δουλειά. Με πολλή αγάπη έρχονται τα πρωινά και μένω σε αυτό. Απαντώ πάντα με ένα χαμόγελο. Με πολύ μεγάλη χαρά θα έβλεπα καλεσμένη την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή. Έχει γίνει η πρόταση αλλά δεν…Ίσως είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Εγώ ανοιχτή πρόσκληση της κάνω. Όλα ο χρόνος μπορεί να τα διορθώσει. Δεν λειτουργώ ποτέ εν θερμώ και θέλω στη ζωή μου να έχουν προτεραιότητα», επισήμανε.

«Θα μπορούσα να εμφανιστώ σαν γκεστ παρουσία σε βραδινή εκπομπή. Δεν έχω βλέψεις ακόμα αλλά όσες φορές το δοκίμασα το πρόσημο είναι θετικό στο τέλος της ημέρας. Αγαπώ το πρωινό, καθημερινό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μπογιόπουλος για Νταλάρα: «Βρέθηκε απέναντι στις κρεατομηχανές που παριστάνουν τα όργανα της “ενημέρωσης”»

Απάντηση Μακαλιά σε Γερμανού: «Αν χειροκροτούν κι αυτοί όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα, να μη ξαναστείλουν δημοσιογράφο»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:07