search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Απάντηση Μακαλιά σε Γερμανού: «Αν χειροκροτούν κι αυτοί όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα, να μη ξαναστείλουν δημοσιογράφο»

21.01.2024 11:05
ntalaras_germanou_makalias_tsouros

Απάντηση στη Ναταλία Γερμανού για την τοποθέτησή της υπέρ του Γιώργου Νταλάρα, μετά το ξέσπασμά του τραγουδιστή στους δημοσιογράφους, έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Θα συμφωνήσω με τον Κραουνάκη και τον Κώστα Τσουρό διότι κανείς δεν τον ανάγκασε. Μπορεί και να είχε δίκιο γι’ αυτά που βάζουμε οι εκπομπές τους ανθρώπους να ρωτάνε, όμως, δεν τον αναγκάζει κανείς να απαντήσει», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της.

»Όταν έχεις βγει και έχεις δηλώσει κάποια πράγματα, και μετά πηγαίνεις και σχολιάζεις αυτά που είπες στην πρώτη σου δήλωση, δε μπορείς να πηγαίνεις και να κουνάς το δάχτυλο σε αυτά τα παιδιά που απλά είναι εκεί γιατί κάποιος τους έβαλε και κάνουν τη δουλειά τους, και ζουν από αυτό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Ο τρόπος του, και αυτά που είπε στα παιδιά είναι που κατακρίνουμε… Δε θέλεις, μην απαντάς… Ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τους ανθρώπους που έχει προσέξει την πορεία του όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα, ήταν όλα τόσο μελετημένα…», επισήμανε.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μακαλιάς που εξέφρασε τη διαφωνία του με την παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Η Ναταλία αφού συμφωνεί και δε βγάζει την ουρά της απ’ έξω γιατί έστειλε δημοσιογράφο; Να μη ξαναστείλει. Εγώ περιμένω από αυτή την εκπομπή να μη ξαναστείλει δημοσιογράφο σε αυτά τα πεσίματα, όπως τα λέει. Αν σέβονται και χειροκροτούν κι αυτοί όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα, να μη ξαναστείλουν δημοσιογράφο. Ή αν νιώθουν ότι πιέζονται πάρα πολύ που οι δημοσιογράφοι και η αρχισυνταξία κάνουν τέτοια πράγματα, να μη κάνουν την εκπομπή. Εμείς είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε, είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και τους δημοσιογράφους μας για τη δουλειά που κάνουν, όπως την κάνουν. Αν δε μας άρεσε, θα φεύγαμε», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Συνελήφθη σκιτσογράφος – «Να αφεθεί ελεύθερος» απαιτεί η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων

Τσουρός για Νταλάρα: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια – Αν θεωρεί τις απόψεις του σκουπίδια, υπάρχει θέμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09