search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: 13 νεκροί και 10 τραυματίες από βομβαρδισμό στο Ντονέτσκ

21.01.2024 13:02
ukraine
Φωτογραφία αρχείου

Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 10 τραυματίστηκαν, όταν ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν την υπό ρωσικό έλεγχο πόλη Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο Ντένις Πουσίλιν, διορισμένος από τη Ρωσία επικεφαλής της περιφέρειας. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την Ουκρανία για το συμβάν.

Σύμφωνα με τον Αλεξέι Κουλέμζιν, διορισμένο από τη Ρωσία δήμαρχο, οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν πολυσύχναστη περιοχή, στην οποία βρίσκονται καταστήματα και μια αγορά.

Ο Πουσίλιν είπε πως υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων εργάζονται στο σημείο και πως ειδικοί προσπαθούν επίσης να συγκεντρώσουν θραύσματα των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Το Ντονέτσκ είναι μία από τις τέσσερις ουκρανικές περιοχές τις οποίες η Ρωσία προσάρτησε πέρυσι, μια κίνηση που καταδίκασαν οι περισσότερες χώρες στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Η Ρωσία δεν ελέγχει πλήρως καμία από τις τέσσερις περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Συντριβή αεροσκάφους σε ορεινή περιοχή της χώρας

Η γερμανική ατμομηχανή εκτροχιάστηκε

Video: Η τρυφερή σχέση ενός παππού 100 ετών με ένα μικροσκοπικό γατάκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:48