search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:14
MENU CLOSE

Μπέος για τις απειλές κατά δημοτικού συμβούλου: «Διαστρέβλωση και συκοφαντία από δημοσιογραφικά σκουπίδια» (video)

24.01.2024 13:01
mpeos_2401_1460-820_new

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στο Facebook, έδωσε τη δική του εκδοχή για τις απειλές που εξαπέλυσε κατά δημοτικού συμβούλου, στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας.

Ο δήμαρχος Βόλου, με το γνωστό αγοραίο ύφος, επιτέθηκε κατά δημοσιογράφων, μελών του ΔΣ, αλλά και του Νάσου Ηλιόπουλου.

Η ανάρτηση του Μπέου:

«Σε επιστήμη τείνουν να εξελίξουν τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης μας, που υπηρετούν τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα, και που εσχάτως έχουν συμπράξει με τα… αγόρια των “πρωινάδικων” και τις ανεπάγγελτες πολιτικές καρικατούρες, τύπου Νάσου Ηλιόπουλου.

Νέο κρούσμα η δήθεν απειλή μου προς τον γνωστό Λημνιό ότι θα τον δείρω μέχρι τη λήξη της θητείας του. Και μάλιστα επικαλούνται και βίντεο, από το οποίο, ωστόσο, σαφώς προκύπτει ότι απευθύνομαι στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα τον προειδοποιώ ότι αν συνεχίσει να ανέχεται και να επιτρέπει τις οχλοκρατικές αντιδράσεις των μειοψηφιών στο τέλος θα φάει και ξύλο από αυτές.

Να το ξεκαθαρίσω. Λημνιοί, Γαργάλες και Περήδες δεν είναι για ξύλο. Για γέλια είναι. Και μάλιστα για χάχανα. Όσο για τη θλιβερή πολιτική φιγούρα, τον Ηλιόπουλο, τον πελάτη του Κασσελάκη, που ζητεί από την κυβέρνηση μέτρα εναντίον μου θα του πω ότι από το είδωλό του, τον Στάλιν, μόνο ανατριχιαστικές αναμνήσεις έχουν μείνει. Σε Δημοκρατία ζούμε, ας το αποδεχθεί όσο κι αν τον ενοχλεί».

Δείτε το βίντεο από το 32:43

Διαβάστε επίσης:

Guardian: Αυτές είναι οι 4 ωραιότερες παραλίες στο Αιγαίο (Videos/Photos)

Μεσολόγγι: Με ειδικό μηχάνημα ψάχνουν την καραμπίνα του Μπάμπη (photo/videos)

Πάρτι… φοροδιαφυγής σε χλιδάτο γάμο – Τους «έκαψαν» τα social media, τους «τσίμπησε» η ΑΑΔΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38