search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Αυτοκτονικές τάσεις επικαλέστηκε ο κρεοπώλης – «Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις» λέει ο Τσούκαλης (videos)

25.01.2024 11:13
mesologgi_2401_1920-1080_new

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ενώ, την ίδια ώρα, ο κρεοπώλης, εξέφρασε τάσεις αυτοκτονίας και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό.

Παραμένει κρατούμενος στη Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου μιλώντας στο Mega είπε πως έχει κατασχεθεί το τηλέφωνο άλλου ατόμου και έχουν σβηστεί μηνύματα τόνισε ότι «η ιστορία δεν έχει να κάνει με χρυσό, αλλά όλα είναι εικασίες. Δεν υπάρχουν στη δικογραφία».

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους είχε βοηθήσει, αλλά το σημαντικό είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Έχει κατασχεθεί ένα άλλο τηλέφωνο και θέλουμε να δούμε για ποιο λόγο το άλλο άτομο είχε σβήσει κάποια μηνύματα. Ο άνθρωπος αυτός έχει εκτελεστεί από τα 8 μέτρα και φαίνεται πως ήταν σε αμυντική στάση. Πιστεύουμε πως υπήρχε ενέδρα. Παρασύρθηκε εκεί και ίσως η δολοφονία έχει γίνει με το δικό του όπλο. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μεταφερθεί το πτώμα, αλλά αυτό θα μας το δείξει το DNA».

Παράλληλα πρόσθεσε πως υπήρχε ανησυχία το τελευταίο διάστημα και από φιλικά του πρόσωπα, γιατί υπήρχε η συγκεκριμένη οφειλή του κρεοπώλη και ο Μπάμπης την είχε εκφράσει σε φίλους του.

«Και ο κρεοπώλης ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω στη συμπληρωματική διαδικασία πως θα μας πει μία κουβέντα» υπογράμμισε.

«Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό»

«Είναι σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό» επισήμανε, από την πλευρά της, μιλώντας, επίσης, στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Σημασία έχει να βρεθεί το κινητό του θύματος, όπως και το όπλο του θύματος, που πιθανόν να είναι το όπλο της δολοφονίας. Υπάρχει ένα τετράδιο με ονόματα και οφειλές. Εξετάζονται και άλλα άτομα για περισσότερες πληροφορίες για το κίνητρο. Ο κατηγορούμενος είναι ένας. Ο κατηγορούμενος δεν μίλησε στους αστυνομικούς» κατέληξε.

Μιλώντας στο Mega, o Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ανέφερε πως «ενδέχεται όλα τα χρήματα που δάνειζε να μην ήταν του ίδιου αλλά αυτό βρίσκεται προς εξέταση. Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά ονόματα με ποσά δίπλα ενώ κάποια είναι διαγραμμένα γιατί είχαν επιστραφεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που στο παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας». Όπως είπε ο δημοσιογράφος, οι διωκτικές Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.

«Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο Ίντερνετ για τις λίρες. Και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του», είπε ο κ. Αναστασόπουλος.

Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος, δύο από τα τέσσερα – πέντε ονόματα εξετάζονται εξονυχιστικά.

«Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης

Για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου μίλησε στον ΑΝΤ1 και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, επισημαίνοντας πως τον παγίδευσαν. «Όλο το “κλειδί” είναι ο κρεοπώλης» υπογράμμισε και είπε πως θεωρεί πιθανό το να υπήρχαν συνεργοί.

«Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι ότι υπάρχει συνεργός ή κάποιος που τον καλύπτει».

«Ο Μπάμπης είχε το τηλέφωνό του ανοιχτό. Ή κατέγραφε τη συνομιλία ή είχε ανοιχτή γραμμή. Γιατί το έκανε αυτό; Φοβόταν κάτι;» διερωτήθηκε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Όπως τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής, ο Μπάμπης ήταν ένα «εξαιρετικό παιδί, που δεν εμπλεκόταν πουθενά. Δούλευε από μικρό παιδί είτε στα χωράφια είτε στα φωτοβολταϊκά. Tον τελευταίο καιρό δούλευε στο εξωτερικό και όχι μόνο στην Ιταλία».

Αναφερόμενος στο τετράδιο που βρέθηκε με τα ονόματα και τα ποσά είπε ότι: «Από τα ονόματα που βρέθηκαν, δεν θα βοηθήσουν κάπου. Δεν ήταν αυτό το κίνητρο. Το κίνητρο όσον αφορά τον κρεοπώλη, ναι. Όλο το κλειδί είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει προφυλακιστεί. Έχει αλλάξει πολλές φορές την κατάθεσή του».

«Στη φαρέτρα μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που “θα μιλήσει”. Έχουμε τη σορό. Όπως πάρα πολύ σημαντικό είναι να βρεθεί το κινητό του Μπάμπη και το φονικό όπλο» δήλωσε.

«Ο Μπάμπης “έφυγε” από το δικό του όπλο. Πιθανόν ο Μπάμπης ή προσπάθησε να φύγει ή να κρυφτεί» δήλωσε κλείνοντας ο ιδιωτικός ερευνητής.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται «χειμωνιάτικη φωτοβολίδα» – Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα χιονίσει (video)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος οδηγός μηχανής – «Καρφώθηκε» σε προστατευτικές μπάρες

Κάρπαθος: «Ύμνοι» από τα διεθνή ΜΜΕ για το ελληνικό νησί – Στους καλύτερους προορισμούς για το 2024

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20