search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 05:17
MENU CLOSE

Τέμπη: «Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της Μαρίας Καρυστιανού»

27.01.2024 12:41
tebi_dystyxima

Για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και την καθηλωτική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού μίλησε ένας από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας της Hellenic Train στα Τέμπη.

Ο Μιχάλης Κλάψης -ο οποίος βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από την πρώτη στιγμή βοήθησε πολλούς συνεπιβάτες του- μίλησε στο Action 24.

«Δεν θα ήθελα η δικιά μου μητέρα να είναι στη θέση της», ανέφερε. «Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τους δικούς τους θέλουν περισσότερη δικαιοσύνη από τους υπόλοιπους και με το δίκιο τους», πρόσθεσε.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού -που έχασε το παιδί της- είπε με δάκρυα στα μάτια: «Με βλέπετε εδώ μόνη μου αλλά δεν είμαι. Φανταστείτε 57 ανθρώπους δίπλα μου και τις οικογένειές τους. 180 τραυματίες δίπλα μου. Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και τους …κατάπιε – Πώς έγινε το ατύχημα στο Μπιτ Παζάρ

Πύργος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο οδηγό – Άκαρπες οι έρευνες για 13η μέρα

Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ: Διπλή ψυχρή εισβολή από Κυριακή – Χιόνια και στην Αττική, με «βουτιά» της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 02:30