ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 18:48
MENU CLOSE

Παρολίγον τραγωδία στη Λάρισα: Τζάμι έπεσε σε κεφάλι μαθητή - Τραυματίστηκε συμμαθητής του

30.01.2024 19:06

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία για μαθητές σχολείου.

Μάλιστα, το κομμάτι του γυαλιού που έπεσε στο έδαφος, έκοψε στο πόδι και ένα συμμαθητή του παιδιού που περπατούσε δίπλα του.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε γλύτωσε τα χειρότερα επειδή, όπως λέει η μητέρα του, που κατήγγειλε το συμβάν στο paidis.com, φορούσε κουκούλα.

Η μητέρα του 17χρονου προχώρησε σε καταγγελία στον δήμο Λαρισαίων, με την πολεοδομία να την ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κτίριο θα έπρεπε να είχε γκρεμιστεί από καιρό.

Η μητέρα, που σκέφτεται να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, καλεί τους διερχόμενους να είναι προσεκτικοί για να μην υπάρξουν και άλλοι τραυματισμοί.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Τον είχα δει να παίζει φρουτάκια άπειρες φορές»-«Από τότε που τον ξέρω έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ»

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για το Μάτι: «Η φωτιά ήρθε στο Νταού, δεν την έβαλα εγώ» είπε ο κάτοικος που κατηγορείται για την έναρξή της

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση για το βίντεο γνωστού Youtuber με τη σύλληψη παιδόφιλου – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 18:43
Exit mobile version