search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρι και smartwatch

31.01.2024 19:40
filakes-koridallou-new

Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (31/1) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιήσαν έλεγχο σε συνολικά 45 κελιά και η έφοδος έγινε έπειτα από πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Να σημειωθεί ότι η έφοδος πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΚΑΜ, ομάδων της ΟΠΚΕ, αστυνομικών της ΔΙΑΤ καθώς και αστυνομικού σκύλου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,75 γραμ., ηρωίνη βάρους 0,08 γραμ., μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι, 24 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ένα ασύρματο ρούτερ καθώς και ένα smart watch.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ελέγχονται τέσσερις λογαριασμοί του – «Δεν τζογάρει» λέει ο δικηγόρος του

Μετά τα… 4 τοστ, «μαχαίρι» και στο καρπούζι – Το έπος του Άκη Παυλόπουλου ζήλεψε ο Βορίδης – Πάρτι στο Twitter

Ο Μπέος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση: Αρνείται να πληρώσει την αποζημίωση – «Δεν διαθέτω οικονομική ευχέρεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25