search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:58
MENU CLOSE

My Style Rocks: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! (Video)

02.02.2024 12:18
mystylerocks-new

Τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ σήμερα, Παρασκευή (2/2), στις 16:15 το μεσημέρι.

Έπειτα από 14 Gala, 31 δοκιμασίες και περισσότερα από 900 διαφορετικά looks έφθασε η στιγμή που μια εκ των διαγωνιζομένων θα στεφθεί «Βασίλισσα του Στυλ».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή θα βαθμολογήσουν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων, με το τηλεοπτικό κοινό να παίρνει την τελική απόφαση. 

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κούκιου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία είναι οι πέντε φιναλίστ που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τις εμφανίσεις τους, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο βαθμολογικός πίνακας μηδενίζεται και οι διαγωνιζόμενες θα κριθούν αποκλειστικά από τις σημερινές τους εμφανίσεις στην πασαρέλα του My Style Rocks σε έναν τελικό που χωρίζεται σε τρία μέρη.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Άνετα πρώτη η «Γη της ελιάς» και την Τετάρτη

Οριακά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega την Τετάρτη – Κόντρες πάνω στο «νήμα»

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και μελών της Ένωσης από το ΔΣ της ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:58