ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 18:13
MENU CLOSE

Σπαρτιάτες: Μήνυση κατά του Στίγκα κατέθεσε ο Κατσιβαρδάς μετά την ανεξαρτητοποίησή του

07.02.2024 13:24

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, για τα αδικήματα της ψευδής κατάθεσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο νομικός παραστάτης του Κατσιβαρδά, Βασίλης Καπερνάρος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπέβαλαν αίτημα να κληθεί εκ νέου ο κ. Στίγκας, ωστόσο, αυτό απερρίφθη και σημείωσε πως πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει.

«Είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για αγρότες: «Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του» (video)

Ξεκίνησε η καμπάνια Ανδρουλάκη για την στεγαστική κρίση – Την Παρασκευή η σύγκρουση με Μητσοτάκη (video)

Εξεταστική για Τέμπη: Χρ. Ακριτίδης- Πρώην πρόεδρος ΕΡΓΟΣΕ: Πρέπει να εφαρμόζεται ευλαβικά ο κανονισμός κίνησης ανεξαρτήτως συστημάτων ασφαλείας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 18:11
Exit mobile version