search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:13
MENU CLOSE

«Hayate»: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία θύματος – «Έβριζε και μας χτυπούσε, έβαζε ΑμεΑ να κάνουν σεξ για να παίρνει like» (video)

09.02.2024 13:28
hayate_red-dragon_0902_1460-820_new

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία θύματος του 35χρονου youtuber «Hayate», που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ανθρώπων.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου», το άτομο με το ψευδώνυμο «Red Dragon» είπε πως «μέσα σε δύο χρόνια η συμπεριφορά του άλλαξε, άρχισε να βρίζει και να μας χτυπάει. Υπάρχουν βίντεο στα οποία έλεγε “αν θέλετε να δείτε αυτό, βάλτε ένα ποσό” και το βάζανε και με το παραπάνω. Το λιγότερο ήταν 50 ευρώ, το περισσότερο 1.000. Μερικές φορές στα βίντεο υπήρχαν άτομα με αναπηρία. Τους έβαζε να κάνουν σεξ σε ζωντανή μετάδοση για να παίρνει like».

Σε ερώτηση για το αν πληρώνονταν όσοι συμμετείχαν στα βίντεο, το θύμα είπε ότι δεν τους πλήρωνε επισημαίνοντας: «”Αφού σας ταΐζω ένα πιάτο την ημέρα και σας δίνω κρεβάτι γιατί να σας πληρώσω”, μας έλεγε».

Διαβάστε επίσης:

Κορυδαλλός: Εμπρηστική επίθεση σε κέντρο πολεμικών τεχνών που ανήκει σε σωφρονιστικό υπάλληλο

Ηράκλειο: Μετά τη γιαγιά του «έσβησε» και το 21 μηνών εγγονάκι της – Χαροπάλευε μετά από τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Αδέλφια κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου, με θύμα 89χρονη – Συνελήφθη ο ένας, ψάχνουν τον δεύτερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06