search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Πολυχρονόπουλος: Τι απαντά στον κόσμο που έκανε δωρέες στον Άλλο Άνθρωπο (video)

09.02.2024 14:12
polyxronopoulos_allosanthropos_new

Σε νέα δήλωση προχώρησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με αφορμή την έρευνα για «ξέπλυμα χρήματος» και τις καταγγελίες πρώην εθελοντών στον «Αλλο Άνθρωπο» ότι τζόγαρε με λεφτά από τις δωρεές.

Για ακόμα μία ημέρα, οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν έξω από το κτίριο της Κοινωνικής Κουζίνας με τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου» να δέχεται «βροχή» ερωτήσεων.

Στην ερώτηση ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, τι έχει να πει στους ανθρώπους που έδωσαν έστω και ένα ευρώ για δωρέες στην Κοινωνική Κουζίνα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απάντησε λακωνικά: «Να έρθουν εδώ να δουν τι κάνω».

«Αν το έκανα, να με κρεμάσουν»

Χθες ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για μια ακόμη φορά διέψευσε τα όσα αναφέρονται για τα χρήματα που έπαιζε στον τζόγο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «αν το έκανα, να με κρεμάσουν».

«Ήδη η ζημιά έχει γίνει, ο “Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει γιατί δεν μπορώ να πείσω την κυρία Μαρία ότι αυτά που λέω εγώ είναι αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα κανάλια. Για να έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχω πράγματα να τους δώσω, από τη στιγμή που δεν έχω πράγματα να τους δώσω θα σταματήσει να έρχεται», ανέφερε στο MEGA.

«Αν αποδειχτεί στην έρευνα ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του “Αλλου Ανθρώπου” και τα έκανα τζόγο τότε να πάω φυλακή, να με κρεμάσουν», συνέχισε ο κ. Πολυχρονόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Κορυδαλλός: Εμπρηστική επίθεση σε κέντρο πολεμικών τεχνών που ανήκει σε σωφρονιστικό υπάλληλο

Ηράκλειο: Μετά τη γιαγιά του «έσβησε» και το 21 μηνών εγγονάκι της – Χαροπάλευε μετά από τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Αδέλφια κατηγορούνται για ληστεία μετά φόνου, με θύμα 89χρονη – Συνελήφθη ο ένας, ψάχνουν τον δεύτερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48