search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53
MENU CLOSE

Ειδική αποζημίωση για τους στρατιωτικούς γιατρούς που μετακινούνται σε άλλους νομούς εξήγγειλε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

12.02.2024 18:11
kefalogiannis

Επιπλέον αποζημίωση ύψους 1.800 ευρώ το μήνα θα λαμβάνουν οι στρατιωτικοί γιατροί που μετακινούνται σε άλλο νομό σύμφωνα  με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη, ανέφερε ότι «οι ιατροί και το υγειονομικό προσωπικό των ΕΔ που θα μεταβαίνουν σε άλλο νομό θα λαμβάνουν εφεξής επιπλέον ειδική αποζημίωση, η οποία για τους γιατρούς θα ανέρχεται στο ποσό των 1.800 ευρώ για κάθε μήνα που υπηρετούν σε νοσοκομεία του ΕΣΥ».

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ακόμη γνωστό ότι με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη σύντομα στη Βουλή, θα προβλεφθούν συγκεκριμένα κίνητρα για να αποτραπούν στο μέλλον παραιτήσεις στρατιωτικών γιατρών

«Αυτό που περισσεύει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το αίσθημα ευθύνης. Με την ίδια επιτυχία και αποτελεσματικότητα που προασπίζονται την εθνική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας προασπίζοντας την ευημερία των πολιτών όπου και όποτε παραστεί ανάγκη», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Αναγκαία η μάχη για να περιθωριοποιηθεί ο ομοφοβικός λόγος τύπου Μπέου και Μουτζούρη

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Η βόμβα προοριζόταν για την Πρόεδρο Εφετών – Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική

Αγρότες: Αποκλεισμοί δρόμων πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Τι προσδοκούν οι αγρότες, τι διαμηνύει η κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53