search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Το δρόμο της αποχής έδειξε ο Πλεύρης

14.02.2024 16:31
thanos plevris

Στο δρόμο της αποχής από την αυριανή ψηφοφορία για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών βαδίζει ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος είναι ο πρώτος γαλάζιος βουλευτής ο οποίος εκφράζει από το βήμα της Βουλής τη διαφωνία του με το νομοσχέδιο. 

«Δεν έχω ομοφοβική προσέγγιση είναι αξιακή η διαφωνία μου», ανέφερε και δίνοντας το στίγμα της στάσης του στην ψηφοφορία, είπε πως δεν θα δώσει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα εκμετάλλευσης της διαφωνίας του για μικροπολιτικούς λόγους

«Δεν θέλω να αναγνωρίσω μια οικογένεια που θα υπάρχουν δυο πατέρες και καμία μητέρα, δεν είναι αριθμητικό το θέμα των γονέων», υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα που σέβεται τις διαφωνίες.  

Ο Θάνος Πλεύρης θέλοντας να καρφώσει το ΠΑΣΟΚ, όπου επίσης, υπάρχουν ενστάσεις και επιφυλάξεις, διερωτήθηκε εάν όσοι διαφωνούν θα τοποθετηθούν στη συζήτηση, «για να δούμε που υπάρχει ελευθερία στα κόμματα», είπε. 

Διαβάστε επίσης:

Φραστικό επεισόδιο στην Εξεταστική για τα Τέμπη μεταξύ Μ. Αποστολάκη και Ρογκάκου – «Δεν υπάρχουν παθογένειες, υπάρχουν 57 νεκροί»

Τέμπη: Ειδική συνεδρίαση την 28η Φεβρουαρίου, ζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής

Γάμος ομοφύλων: Η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειες να περιορίσει τις διαρροές στην αυριανή ψηφοφορία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34