search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Γλυφάδα: Άλυτος γρίφος το κίνητρο του μακελειού – Πώς η έρευνα στο σπίτι του δράστη καταρρίπτει τις μέχρι τώρα υποθέσεις

15.02.2024 18:42
glifada

Στην αναζήτηση του κινήτρου του 76χρονου Αιγύπτιου που προκάλεσε το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα έχουν εστιάσει οι έρευνες των αρχών.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι που είχε παραχωρηθεί στον δράστη της τριπλής δολοφονίας, και τα αποτελέσματά της δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες και τις μαρτυρίες των εργαζομένων το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη ήταν το γεγονός πως ήθελαν να τον βγάλουν από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία πήγε σε αυτό το σπίτι για να το ελέγξει με αποτέλεσμα να προκύψουν περισσότερα ερωτηματικά.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν, δεν παρουσιάζονται ίχνη παραμονής κάποιου ατόμου. Μάλιστα, δεν υπήρχαν καθόλου ρούχα και το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια παλιά διαβατήρια. Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως είχαν να δουν τον δράστη πολύ καιρό.

Οι περίεργες κινήσεις του «απολυμένου» Αιγύπτιου

Ένα ακόμη στοιχείο της υπόθεσης που προκαλεί προβληματισμό είναι ότι παρά το γεγονός που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές ότι ο δράστης είχε απολυθεί πριν έναν χρόνο, παίρνοντας παχυλή αποζημίωση 75.000 ευρώ, συνέχιζε να πηγαίνει πράγματα από τους Πεταλιούς στη Γλυφάδα και την Δέσποινα Καρνέση, κίνηση που δεν συνάδει με δύο μέρη σε σύγκρουση.

Παράλληλα, η κάρτα του για το πάρκινγκ της εταιρείας, παρά την απόλυσή του, παραμένει ενεργοποιημένη. Η συνήθης πρακτική στις εταιρείες είναι ο υπάλληλος που απολύεται είτε να καλείται να την παραδώσει, είτε να του ακυρώνεται.

Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού, ενώ η διαμάχη μεταξύ της οικογένειας Καρνέση είχε ήδη ξεκινήσει και ο δράστης φέρεται να παίρνει το μέρος του Σπύρου Καρνέση, παράλληλα κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο, μαζί με την οικογένεια Καρνέση, τη Δέσποινα, τη Μαρία και τον Αντώνη Βλασσάκη, δύο δηλαδή από τα μετέπειτα θύματά του, που έπεσαν νεκρά από τους πυροβολισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 40 θάνατοι, 34 διασωληνωμένοι – Ακόμα 8 θάνατοι από γρίπη

Κίνηση: Mποτιλιάρισμα στην Κηφισίας, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Δύο «κόσμοι» στο Σύνταγμα για τον γάμο ομοφύλων: Με εικόνες, σταυρούς και… θυμιατά οι πολέμιοι – Πολύχρωμες σημαίες οι ΛΟΑΤΚΙ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:25