search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Κίνηση: Mποτιλιάρισμα στην Κηφισίας, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

15.02.2024 18:27
kinisi_kifisos_new

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους σχεδόν σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας όπου Αμαλίας και Πανεπιστημίου (τμήμα της) είχαν κλείσει λόγω πορείας.

Μάλιστα, ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση το απόγευμα της Πέμπτης (15/2) στον Κηφισό μετά από σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Αχαρνών στο ρεύμα προς Λαμία.

Μέχρι και πριν μια ώρα περίπου με χαμηλές ταχύτητες κινούνταν οι οδηγοί και στην κάθοδο του Κηφισού λίγο μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Επίσης, αυξημένη κίνηση καταγράφεται σε: Κηφισίας, Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Συγγρού, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου.

H εικόνα στην Αττική:

Διαβάστε επίσης:

Σύνταγμα: Διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια με εικόνες, σταυρούς και… θυμιατά – Συγκέντρωση και από ΛΟΑΤΚΙ

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διακοπή λειτουργίας του server του ΕΚΠΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια έστειλαν οι φοιτητες (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:21