search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Φαίη Ξυλά για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Πήγα στο δικαστήριο και δικαιώθηκα»

17.02.2024 14:40
fai_xyla

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και την προσωπική της εμπειρία που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μίλησε η Φαίη Ξυλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Οι κακοποιητικές συμπεριφορές που έγιναν γνωστές και που οδηγήθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων και κάποιοι καταδικάστηκαν, ήταν γιατί στο θέατρο είχαν θέσεις που είχαν περισσότερη εξουσία. Αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές υπάρχουν παντού, σε όλους τους χώρους. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν φεύγουν οι τοξικές συμπεριφορές από το τοπίο. Και κάποιοι άλλοι που σκέφτονταν να λειτουργήσουν έτσι, σίγουρα τώρα μπορεί να το σκέφτονται λίγο περισσότερο», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο αν θα δούλευα ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και καλό είναι εμείς να μην δικάζουμε και να μην προδικάζουμε τίποτα. Εγώ είμαι υπέρ των γυναικών που ισχυρίζονται ότι δέχτηκαν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν αποδειχτεί το αντίθετο, δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτώ και πώς μπορεί να πράξω», πρόσθεσε.

«Στο χώρο της εργασίας μου δεν έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, εκτός από μια φορά, στην οποία αντέδρασα πολύ έντονα και ακολούθησα το δρόμο της δικαιοσύνης. Ήταν πολύ παλιά αυτό! Πήγα στο ΣΕΗ, πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκα, αλλά δεν πήρα ποτέ τα χρήματά μου, γιατί ήταν και οικονομικό το θέμα», κατέληξε η Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, με μια σπρωξιά»

Η απάντηση της Μαγγίρα στον Ουγγαρέζο για το block: «Είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε…»

Εριέττα Κούρκουλου: Η αποστομωτική απάντηση στο μήνυμα «εύχομαι το αγοράκι σου να μην σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09