search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:34
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Αναρωτιέμαι αν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες μπορούν να “παίξουν” το φύλο του άλλου γονέα»

17.02.2024 18:51
xardavellas_kwstas

Για τον κανιβαλισμό στην ελληνική τηλεόραση, το τηλεφώνημα που δέχτηκε όταν έκανε την εκπομπή «Χωρίς Μοντάζ» αλλά και για το κενό που του άφησε η απουσία της μητέρας του μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Το Blue Sky είναι ένας αρκετά αντικειμενικός σταθμός, και δεν έχω αυτό το άγχος να έχω το “μαχαίρι στον λαιμό”. Είναι καλή η ελληνική τηλεόραση αλλά με ενοχλεί ο κανιβαλισμός που υπάρχει που δεν υπήρχε πολλά. παλιά στην τηλεόραση δεν υπήρχαν τρικλοποδιές απ’ τους συναδέλφους και η αγωνία των θεμάτων. Έχω περάσει άσχημες στιγμές στην τηλεόραση, έχουν στραφεί εναντίον μου παιδιά που τα έβγαλα εγώ στη δημοσιογραφία αντί να μου πουν ευχαριστώ», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εκπομπή «Χωρίς Μοντάζ», ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από μια κοπέλα.

«Ασχολούμασταν θεματολογία με ένα κοριτσάκι που είχε φύγει από το σπίτι του 15 μέρες. Μισή ώρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα και μου είπε: «γιατί με κυνηγάτε κύριε Χαρδαβέλλα; Έχω φύγει από το σπίτι μου, μένω με έναν νεαρό που δεν τον θέλει η οικογένεια μου, φύγαμε μαζί και δεν θέλουμε να έχουμε επαφή μαζί τους». Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα να κάνω την εκπομπή, αισθάνθηκα πολύ άσχημα», αποκάλυψε.

«Θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του Νταλάρα»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει κανιβαλισμός στην τηλεόραση και μεταξύ μας. Αυτό που βλέπω σήμερα με τον Νταλάρα είναι απαράδεκτο. Αυτή η εκμετάλλευση μίας φράσης που είπε ο Γιώργος Νταλάρας. Δεν ακουμπάω καθόλου το θέμα αυτό, είναι συγγενής μου, μου έχει βαφτίσει τον γιο μου. Όλοι κάνουμε μία δουλειά, και από πάνω μας υπάρχουν εργοδότες. Εκεί πρέπει να απευθύνονται για οποιαδήποτε διαμαρτυρία και όχι στους εργαζόμενους. Αυτό όμως δεν είναι καταγγελία για τον Νταλάρα, θα έπρεπε να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

«Είμαι πολύ επιφυλακτικός για την… τεκνοθεσία»

«Είναι ανόητο να μην επιτρέπουμε σε δύο ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να ζήσουν μαζί, να μην παντρεύονται. Εγώ μεγάλωσα χωρίς μητέρα, μου έλειψε το χάδι της, η μητρική αγκαλιά, και αυτό με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Δεν μπόρεσα ποτέ να καλύψω αυτό το κενό μέσα μου. Αναρωτιέμαι αν δύο άντρες ή δύο γυναίκες μπορούν να “παίξουν” και τον ρόλο του φύλου του άλλου. Είμαι λοιπόν πολύ επιφυλακτικός σε αυτή την υιοθεσία, την …τεκνοθεσία. Με τρελαίνει αυτή η λέξη. Τι είναι το παιδί βάζο; Να το βάζεις κάπου;», τόνισε κλείνοντας, αναφερόμενος στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: «Η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή, αυτό τέλειωσε χτες»

Τσαφούλιας για Βλάχο: Το μυαλό οποιουδήποτε νοήμονα ανθρώπου πάει στο «τσουβάλιασμα» όχι στον φόνο (Video)

Βασίλης Δημάκης – Ερασμία Μάνου: Χωρίζουν λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:34