search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:30
MENU CLOSE

Ναύπακτος: Ανατροπή σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης – «Κατήγγειλα τον πατέρα μου επειδή δεν ενέκρινε την σχέση μου»

17.02.2024 15:29
kakopoihsh_new
Πηγή: Unsplash

Απόλυτη ανατροπή σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 19χρονης από τον πατέρας της στη Ναύπακτο έφερε νέα κατάθεση της νεαρής κοπέλας.

Η 19χρονη είχε καταγγείλει, συνοδεία της μητέρας της, στην αστυνομία τον πατέρα της για σεξουαλική παρενόχληση με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 46χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με νέα μαρτυρία της κοπέλας, ωστόσο, η καταγγελία έγινε ψευδώς επειδή ο πατέρας της δεν ενέκρινε την σχέση της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», η 19χρονη παραδέχτηκε πως δεν ισχύουν οι κατηγορίες και εξήγησε ότι προχώρησε σε καταγγελία από νεύρα και θυμό: «Δεν ισχύει αυτό το πράγμα για τη σεξουαλική παρενόχληση και απλά ήταν σε νεύρα και θυμό. Στα νεύρα και στον φόβο μου το τι μπορούσε να έχει γίνει αν τυχόν ο πατέρας μου έκανε κακό στο αγόρι μου ή στο οτιδήποτε ή σε εμένα. Πίστευα ότι θα βοήθαγε κάπως η αστυνομία σε κάτι ώστε να μην με ξαναενοχλήσει. Είχα πάει στο τμήμα και είχα πει ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».

Μιλώντας για την σχέση της με τον πατέρα της, είπε: «Τώρα δεν είναι μόνο η καταγγελία για αυτό, είναι και… έχω κάνει και μια άλλη καταγγελία ώστε να μην μπορεί να με πλησιάσει, για μέτρα και τέτοια, για μένα και το αγόρι μου. Αυτό αφορά σε φάση ότι δεν ήθελε το αγόρι μου, δεν δεχόταν κι όλα αυτά και τσακωνόμασταν συνέχεια κι αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Εκβιαστική επιστολή κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ για τις καταλήψεις: «Το πτυχίο σας δεν θα έχει πλέον καμία αξία»

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος

Κρεσέντο ομοφοβίας από ιερέα: «Πιστεύετε πως οι ομοφυλόφιλοι θα θυσιάσουν Ίμπιζα και Μύκονο για να γίνουν γονείς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:29