Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Μαρίλεια Δρασίδου δεν κατάφερε να πιάσει το χρόνο της και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 50μ. πρόσθιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.
Η ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε σε 31.49 και κατετάγη 20η, ενώ το ρεκόρ της είναι 30.85 και η 16άδα των ημιτελικών “έκλεισε” στο 31.25.
Καλύτερη των ημιτελικών ήταν η ιταλίδα Μπενεντέτα Πιλάτο με 29.89, ενώ η κινέζα Τσιαντίνγκ Τανγκ, νικήτρια στα 100μ. στην Ντόχα, πέρασε δεύτερη και σημείωσε ρεκόρ Ασίας με 29.93. Η κάτοχος του τίτλου, η λιθουανή Ρούτα Μεϊλουτίτε, ακολούθησε με 30.05.
Διαβάστε επίσης:
Ο έξι φορές Ολυμπιονίκης Σερ Κρις Χόι αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο
Κύπελλο Ελλάδας-Μπάσκετ: Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός – Νίκησε εύκολα το Περιστέρι με 87-68
Κύπελλο Ελλάδας-Μπάσκετ: Στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός – Κέρδισε με δυσκολία την ΑΕΚ με 79-72
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.