search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Κορινθία: Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Παλαιοχριστιανών – Προσήχθη ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας (Video)

18.02.2024 10:03
korinthia

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Κυριακής (18/2) αστυνομική επιχείρηση παρουσία εισαγγελέα, στην περιοχή όπου ζουν οι Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία. Στα πλαίσια της επιχείρησης προσήχθη ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας.

Η προσαγωγή του πατέρα των «παλαιοχριστιανών» που μένουν σε σπηλιές στην ορεινή Κορινθία κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής με ισχυρή παρουσία αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών. 

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» από το λαγούμι και την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε ο εισαγγελέας χθες, νωρίς το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας, που είναι έτοιμη να παρέμβει.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο.

Tαυτόχρονη επιχείρηση σε περιοχή της Λαμίας

Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών για την υπόθεση των «παλαιοχριστιανών», καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες διεξάγεται παράλληλη επιχείρηση σε περιοχή της Λαμίας.

Αυτό είπε στον ΣΚΑΙ η δημοσογράφος Ιωάννα Μάνδρου, η οποία επίσης ανέφερε πως για την υπόθεση έχει προκληθεί ενδιαφέρον από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Σύμφωνα με την κα Μάνδρου υπήρξε εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η οποία έχει διατελέσει εισαγγελέας ανήλικων.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνάκι: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Βγήκαν έγκαιρα οι ένοικοι

Καιρός: Κυριακή με ήλιο και ανεβασμένη θερμοκρασία – Οι περιοχές που ίσως βρέξει

Σάμος: Aπεγκλωβισμός 31 μεταναστών από δύσβατη περιοχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:59