search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Ντόναλντ Τραμπ: Λάνσαρε παπούτσια on line και έγιναν ανάρπαστα (Video/Photos)

19.02.2024 13:23
trump_1902_1920-1080_new
credit: AP

Τη δική του φίρμα με παπούτσια τύπου Sneaker λανσάρισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και έγιναν ανάρπαστα.

Τα παπούτσια παρουσίασε ο ίδιος ο Τραμπ, με κάθε επισημότητα και προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους του, που τον υποδέχτηκαν με ζητωκραυγές.

Τα ολόχρυσα Sneaker πωλούνται online έναντι 399 δολαρίων.

Το λανσάρισμα των παπουτσιών Τραμπ έγινε μία μέρα αφότου δικαστήριο του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 355 εκατομμυρίων δολαρίων , κρίνοντας ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις για την περιουσιακή του κατάσταση.

Ο πρώην πρόεδρος παρουσίασε τα “Trump Sneakers” στη Φιλαδέλφεια με κάθε επισημότητα, λέγοντας ότι «αυτό είναι κάτι για το οποίο συζητούσα επί 12-13 χρόνια και νομίζω ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία».

Το σύνθημα που συνοδεύει τα παπούτσια Τραμπ είναι «NEVER SURRENDER HIGH-TOP SNEAKER», δηλαδή «τα κορυφαία sneaker που δεν παραδίδονται ποτέ»…

Πολιτικός που δεν το βάζει ποτέ κάτω

Προφανώς ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε μία σημειολογική προσέγγιση της προεκλογικής εκστρατείας, παρουσιάζοντας εαυτόν ως τον πολιτικό που ποτέ δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να βαδίσει όλο τον δρόμο που θα τον φέρει και πάλι στον Λευκό Οίκο.

Τα αξίας 399 δολαρίων παπούτσια εξαφανίστηκαν λίγες ώρες αφότου τα παρουσίασε ο Ντόναλντ Τραμπ..

Όπως αναφέρεται στην σχετική ιστοσελίδα υπήρχαν διαθέσιμα 1000 ζευγάρια, αλλά εξαντλήθηκαν ταχύτατα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τα παπούτσια Τραμπ «δεν σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν, ούτε διανέμονται και πωλούνται από τον Ντόναλντ Τραμπ, ή τον Οργανισμό Τραμπ, αλλά η εταιρία LLC (που τα έχει κατοχυρώσει) χρησιμοποιεί το όνομα Τραμπ και την εικόνα κατόπιν συμφωνίας».

Διαβάστε επίσης

Αλεξέι Ναβάλνι: Οι ρωσικές αρχές δεν επιτρέπουν στην οικογένεια του να έχει πρόσβαση στη σορό του – Η χήρα στη σύνοδο ΥΠΕΞ της ΕΕ

Μεντβέντεφ: Απειλεί τη Δύση με «Αρμαγεδδώνα» εάν η Ρωσία χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα χέρια των Ρώσων η πόλη – κλειδί Αβντιίβκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:30