search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Στην Αθήνα η Μέτσολα την Τρίτη – Τι ώρα θα συναντηθεί με Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου

19.02.2024 18:58
metsola_metsotakis
Eurokinissi

Στην Αθήνα θα βρεθεί Την Τρίτη (20/2) η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα. Τι ώρα θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και και την πρόεδρο της Δημοκρατίας σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Η κ. Μέτσολα θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητοτάκη στις 10:00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Μια ώρα μετά, στις 11:00, η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα την υποδεχθεί η Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Αργότερα, η κ. Μέτσολα θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, ικανοποιώντας το αίτημα του ευρωβουλευτή των Πρασίνων και συνιδρυτή του κόμματος ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρου Κόκκαλη.

Ακόμα, η πρόεδρος του ΕΚ θα απευθύνει κεντρική ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα «Η ΕΕ ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών» και θα συνομιλήσει με νέους στο Ωδείο Αθηνών, για θέματα που τους απασχολούν με αφορμή τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές στις 9 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58