search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την πιθανή συνεργασία της Κεντροαριστεράς

20.02.2024 23:35
ANDROULAKIS_KASSELAKIS
Eurokinissi

Συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, των κομμάτων δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς ζητούν οι ψηφοφόροι σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που έκανε η Opinion Poll για το Action 24.

Στην δημοσκόπηση οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι για την αντιπολιτευτική τακτική ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, των βασικών δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Η δημοσκόπηση, που κατέγραψε το άνετο προβάδισμα της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές αλλά και τις εθνικές, καταγράφει ότι οι πολίτες δεν είναι «καθόλου» ικανοποιημένοι από την αντιπολίτευση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ -το 74% των ερωτηθέντων, όσο και του ΠΑΣΟΚ -το 62,6%.

Σε ερώτηση για το πως βλέπουν βλέπουν την συνεργασία δυνάμεων της Κεντροαριστεράς (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά), σε ποσοστό 62,4% απαντούν «ναι», ενώ «μάλλον ναι» λέει το 18,1%.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι λευκή επιταγή, κρίνεσαι στις ευρωεκλογές» απαντούν μέλη της ΠΓ στον Κασσελάκη, που ζήτησε καθαρή εντολή μέχρι τις εθνικές κάλπες

Δένδιας: Ανησυχώ πάρα πολύ, η Τουρκία έχει χαμηλώσει τους τόνους, αλλά δεν έχει αλλάξει θέσεις

Στην Ινδία την Τετάρτη ο Μητσοτάκης – Το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:46