search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Επεισόδιο μεταξύ του δικηγόρου του Πολάκη και φρουρού του Γεωργιάδη – Πιάστηκαν στα χέρια (video)

21.02.2024 14:29
polakis_2102_1460-820_new

Παρουσία του νυν υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση για «τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ» την περίοδο 2013-2014, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση, που αφορά 22 προσλήψεις, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορτήριο, είχαν γίνει μη νόμιμες από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι συνολικά τέσσερα άτομα οι οποίοι λογοδοτούν για αδικήματα που αφορούν απιστία και συνέργεια σε αυτήν.

Η διαδικασία διεξήχθη με εντάσεις και διαξιφισμούς μεταξύ των δύο πολιτικών με αποκορύφωμα επεισόδιο που προκλήθηκε, λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση, όταν ο κ. Πολάκης δεν απάντησε σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί και ο κ. Γεωργιάδης είπε δυνατά «τι διαδικασία είναι αυτή;».

Το περιστατικό κλιμακώθηκε όταν στην παρέμβαση Γεωργιάδη, αντέδρασε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης που βρισκόταν στο ακροατήριο, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλος της φρουράς του υπουργού. Οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε να τους χωρίσουν μέλη του ακροατηρίου και αστυνομικοί.

Στη δίκη έχει καταθέσει ήδη ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο κ. Πολάκης κλήθηκε να καταθέσει μέσω αιτήματος που κατέθεσε στην Εισαγγελία Εφετών για λογαριασμό του, ο κ. Απατσίδης, το οποίο έγινε δεκτό καθώς ο πρώην υπουργός είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαρτίου, όπου και θα ολοκληρωθεί η εξέταση του Παύλου Πολάκη.

Πολάκης: «Κόλαση σήμερα στο δικαστήριο»

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του μετά το επεισόδιο στο δικαστήριο, χαρακτήρισε κόλαση όσα συνέβησαν εντός της δικαστικής αίθουσας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη

«Κόλαση σήμερα στο δικαστήριο!!

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ(Πουλης και Σια….)

Μακάρι να μπορούσε να μεταδοθεί απευθείας η καταθεση μου που ΑΠΕΔΕΙΞΑ με στοιχεία και τα αισχρά ρουσφέτια του Αδωνη και τις αργομισθίες και τος ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έκανε η συμμορία για ναβκαλυψει τα ίχνη της !!

Έπαθαν τέτοιο πανικό που ο Αδωνης δημιούργησε θέμα στο τέλος βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμεντο Γιαννη Απατσιδη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο ! Ο δικηγορος δεν ψάρωσε βέβαια και τους έκανε μήνυση ,ενω παραλίγο να συλληφθούν οι συγκεκριμένοι.

Λόγω υποχρεώσεων στην Κλινικη που είχα και αλλού μετά την εξέταση μου απο τους δικαστες,τον εισαγγελέα και από τον ένα δικηγόρο υπεράσπισης το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαρτίου που θα συνεχίσω !

Υγ Η τριτη φωτογραφία πριν λίγο φεύγοντας απο τη ΜΕΘ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ …..γιατί ΕΓΩ ΑΔΩΝΗ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Εσυ έχεις μόνο ντιλαρισματα και ρουσφέτια …και τοτε και τωρα».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Εντοπίστηκε υδράργυρος σε προαύλιο Γυμνασίου – Επενέβη η ΕΜΑΚ

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ – Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια του

Σκελετό μωρού που είχε σύνδρομο Down έφερε στο φως ανασκαφή στην Αίγινα – Η πρώτη γνωστή περίπτωση στην Αρχαία Ελλάδα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:53