search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:36
MENU CLOSE

Κορινθία: Ψυχικά ασθενής δηλώνει ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών – Ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα

21.02.2024 14:39
KORINTHIA-PALAIOXRISTIANOI

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ο 45χρονος «πατριάρχης των παλαιοχριστιανών», ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας που ζει σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα σχετικά με ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας που έχει.

Κατέθεσε δε και τα απαραίτητα έγγραφα, υποστηρίζοντας ότι είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω του κορωνοϊού δεν ανανεώθηκε η διάγνωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.

Σημειώνεται πως τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα – μαζί με τη μητέρα – και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Επεισόδιο μεταξύ του δικηγόρου του Πολάκη και φρουρού του Γεωργιάδη – Πιάστηκαν στα χέρια (video)

Πάτρα: Εντοπίστηκε υδράργυρος σε προαύλιο Γυμνασίου – Επενέβη η ΕΜΑΚ

Κύπρος: Σοβαρός τραυματισμός στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ – Εξερράγη χειροβομβίδα στα χέρια του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15