search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:28
MENU CLOSE

Σε τι μετριέται το γάλα;

21.02.2024 14:00
delta-adv

Σε πράγματα που δεν βλέπουμε μπροστά μας αλλά βασίζονται στο τρίπτυχο Φροντίδα-Ασφάλεια-Γνώση, είναι αυτά που κάνουν διαχρονικά το γάλα ΔΕΛΤΑ να ξεχωρίζει προσφέροντας στην ελληνική οικογένεια μία ανώτερη ποιοτικά τροφή πάντα με ευθύνη και ευαισθησία προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Το τρίπτυχο αυτό εμπεριέχεται σε κάθε πτυχή της καθημερινής παραγωγικής διαδικασίας της εταιρείας με πράξεις μικρές και μεγάλες οι οποίες διασφαλίζουν ότι το γάλα ΔΕΛΤΑ που μπαίνει σε κάθε σπίτι θα έχει πάντα την ποιότητα που εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζει το όνομα της ιστορικής αυτής εταιρείας τροφίμων.

Γιατί ακόμα και σήμερα, κάθε μέρα, ένας κτηνοτρόφος αρμέγει την αγελάδα του, ένας άνθρωπος της ΔΕΛΤΑ το παραλαμβάνει από τη φάρμα και έτσι ξεκινάει ένας νέος δρόμος του γάλακτος, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα, γεμάτο ζωή και θρεπτικά συστατικά στο τραπέζι κάθε οικογένειας.

Εδώ όμως αξίζει να αναφερθεί ότι πίσω από κάθε νέο προϊόν ΔΕΛΤΑ δεν κρύβεται μόνο η φροντίδα και η ανάγκη της να προσφέρει διαρκώς το καλύτερο. Κρύβεται επίσης έρευνα και μελέτη, από μία επιστημονική ομάδα που δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, να σχεδιάζει και να υλοποιεί νέες, καινοτόμες ιδέες. Κι όλα αυτά με την ασφάλεια να αποτελεί πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη αξία, για κάθε προϊόν, από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του. Ασφάλεια που πιστοποιείται με την εφαρμογή των αυστηρότερων κανόνων και προδιαγραφών Διασφάλισης Ποιότητας, από τις αγνές πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις, την παραγωγή μέχρι και τη διανομή του προϊόντος στα σημεία πώλησης.

Με αυτή τη «συνταγή», εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ προσφέρει σε κάθε νοικοκυριό αυτού του τόπου  ποιοτικά προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, η εταιρεία στεκεται με υπερηφάνεια, πρεσβευτής της ελληνικής διατροφής, μέσα απο καινοτόμα προϊόντα, που προάγουν το ελληνικό ευ ζην, σε διεθνές επίπεδο.

Αν μπορούσαμε λοιπόν να «συμπυκνώσουμε» σε τρεις τις βασικές αρχές και αξίες στις οποίες «μετριέται» η μοναδική ποιότητα που έχει το γάλα της ΔΕΛΤΑ αυτές θα ήταν:

Σε φροντίδα: Γιατί μέσα από το σχέδιο δράσης ΓΑΙΑ, η ΔΕΛΤΑ φροντίζει τους κτηνοτρόφους της σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά και  Ερευνητικά Ιδρύματα προωθώντας σύγχρονες πρακτικές βιώσιμης κτηνοτροφίας.

  • 22 εκπαιδευτικές ημερίδες
  • Υποτροφίες εκπαίδευσης σε νέους κτηνοτρόφους
  • 14 ερευνητικά προγράμματα
  • 2 προγράμματα συμβουλευτικής φάρμας
  • Καθημερινή επαφή του ειδικευμένου προσωπικού,  με τους παραγωγούς για την υποστήριξη της φροντίδας και της περιποίησης των ζώων.

Σε ασφάλεια: Γιατί από τη στιγμή που παραλαμβάνεται το γάλα από τους κτηνοτρόφους μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων, η ΔΕΛΤΑ φροντίζει να είναι πάντα υψηλής ποιότητας διατηρώντας την διατροφική τους αξία. Πώς γίνεται αυτό;

  • Επιλέγει προμηθευτές που πληρούν υψηλά ποιοτικά κριτήρια.
  • Αξιολογεί τους προμηθευτές για να βεβαιωθεί ότι έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και χρησιμοποιούν πιστοποιημένες συνθήκες παραγωγής.
  • Παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία παραγωγής. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε ελεγχόμενες συνθήκες για να διατηρηθεί η ποιότητα τους.
  • Κάνει πάνω από 1.000 ελέγχους καθημερινά. Κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας συνδέεται με ένα προηγμένο σύστημα αναλύσεων για να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα.
  • Παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία των προϊόντων της κατά τη διάρκεια της διανομής τους μέχρι το τελικό σημείο πώλησης και σε περίπτωση αποκλίσεων από την ενδεδειγμένη θερμοκρασία, επεμβαίνει άμεσα για να διασφαλίσει ότι το γάλα ΔΕΛΤΑ θα διατηρηθεί με ασφάλεια στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Σε γνώση: Γιατί η ΔΕΛΤΑ πρώτη δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας με τεχνολογία DNA, εισάγοντας τεχνικές της εφαρμοσμένης μοριακής βιολογίας στα τρόφιμα. Εφαρμόζει νέες τεχνολογίες της επιστημονικής έρευνας στη βιομηχανική διαδικασία, με στόχο να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας και πλήρως συμβατά με τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουν τεθεί.

  • Διασφαλίζει την απουσία γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών (GMOs)
  • Εγγυάται την απουσία μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων ουσιών στα προϊόντα της. 

Σε πράξεις που αποδεικνύουν ότι με αίσθημα ευθύνης ξέρει πώς να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια την υψηλότερη δυνατή προστιθέμενη διατροφική αξία. Με πίστη και συναίσθηση ότι οι αρχές και οι αξίες της πάντα οδηγούν σε όλα όσα κάνουν το γάλα μας,

Tο γάλα της ΔΕΛΤΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γ. Μετσοβίτης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στο Νέο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης

ΔΕΗ: Αναβαθμισμένες εκτιμήσεις αναλυτών μετά το capital markets day

ΤΗΕΟΝ και HENSOLDT υπογράφουν 2η τροποποίηση υφιστάμενης σύμβασης με τον OCCAR για επιπλέον όργανα νυχτερινής όρασης για τις Γερμανικές & Βέλγικες Ένοπλες Δυνάμεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05