search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Σοκ από την αυτοκτονία της πορνοστάρ Kagney Linn Karter – Αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα

21.02.2024 09:27
karter_instagram

Σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας της γνωστής πορνοστάρ Kagney Linn Karter.

Σύμφωνα με τις νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως τους δημοσιότητας η 36χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της με καραμπίνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που επικαλείται αστυνομικούς στην επαρχία Cuyahoga που έχουν αναλάβει την έρευνα, ο θάνατος της 36χρονης προήλθε από διαμερές τραύμα στο στόμα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η πορνοστάρ έβαλε το όπλο στο στόμα της και πάτησε τη σκανδάλη.

Την αστυνομία κάλεσε η μητέρα της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Karter άφησει σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Karter είχε αποσυρθεί απο τη βιομηχανία πορνό και είχε μετακομίσει από το Λος Άντζελες στο Οχάιο το 2019 όπου ασχολήθηκε με γυμναστήρια pole dancing, ενώ άνοιξε το δικό της στούντιο χορού στο Akron με την ονομασία Alchemy Pole Fitness.

Στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε διαμάχη με τον Κρις Μπράουν με την ίδια να υποστηρίζει ότι εκείνος της έδωσε 2.500 δολάρια για να είναι συνοδός του για μια βραδιά και να αναρτά μάλιστα στο διαδίκτυο φωτογραφίες με τα γεννητικά όργανα του τραγουδιστή.

Φίλοι της πρώην πορνοστάρ στη σελίδα που δημιούργησαν στο GoFundme υποστηρίζουν ότι η 36χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Λίγες ημέρες πριν τη φρικιαστική της αυτοκτονία η Kagney Linn Karter έκανε την τελευταία ανάρτηση της στο Instagram, στην οποία πόζαρε χαμογελαστή με το μαγιό της από μια παραλία της Φλόριντα.

Διαβάστε επίσης:

Άλογο το έσκασε από τους στάβλους και κάλπαζε σε αυτοκινητόδρομο! (videos)

Ο Τραμπ βλέπει τον εαυτό του ως Ναβάλνι στις… «κομμουνιστικές ΗΠΑ»!

ΗΠΑ: Συνελήφθη εννιάχρονο παιδί στη Γιούτα – Υποψίες ότι σκότωσε συγγενή του με μια σφαίρα στο κεφάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44