search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:08
MENU CLOSE

Σταθερή η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη – Κρίσιμα 24ωρα για τη σύζυγό του

21.02.2024 09:56
manolis_mavrommatis_new

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη, ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης, στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», από την περασμένη Δευτέρα.

Παράλληλα η σύζυγος του παραμένει στη Μονάδα Εγκαυμάτων, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο κ. Μαυρομμάτης ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, εάν σήμερα θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Δηλαδή να κάνουν την πρώτη προσπάθεια να μειώσουν τα φάρμακα καταστολής, ώστε να τον αφυπνίσουν. «Αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του τις επόμενες ώρες» όπως είπαν στο topontiki.gr, ιατρικοί κύκλοι μέσα από την εντατική.

Ο 82χρονος αθλητικογράφος και η 80χρονη σύζυγός του Ειρήνη, τα ξημερώματα της Κυριακής, υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα σε όλο τους το σώμα, από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι γύρω στις 05.00 το πρωί. Αμέσως κατέφθασε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο που μετέφερε τους εγκαυματίες, στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου εισήχθησαν άμεσα στη Μονάδα Εγκαυμάτων και ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος φαρμακευτικής αγωγής.

Η σύζυγός του διασωληνώθηκε αμέσως καθώς έχει υποστεί εγκαύματα στο 40% της επιφάνειας του σώματός της. Τη Δευτέρα η πορεία της υγείας του κ. Μαυρομμάτη, που έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του, επιδεινώθηκε με συνέπεια να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να διασωληνωθεί όπου παραμένει έως και σήμερα σε μηχανική υποστήριξη.

Μέσα στην ημέρα, αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Άστατος σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Εμπρηστική επίθεση στα Πατήσια: Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα τα ξημερώματα

Βροντερό «παρών» από τους αγρότες στο Σύνταγμα – 30+1 φωτογραφικά στιγμιότυπα από το συγκλονιστικό συλλαλητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:05