search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Οδυσσέας Σταμούλης για την τραγική απώλεια του γιου του – «Εγώ δεν κάλεσα ποτέ κανέναν να του πω τον πόνο μου» (Video)

22.02.2024 11:35
odysseas-stamoylis-new

Για την τραγική απώλεια του παιδιού του κλήθηκε να μιλήσει ο Οδυσσέας Σταμούλης που το περασμένο καλοκαίρι έχασε τον 11χρονο γιο του όταν πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναφερθεί σε αυτή τη μεγάλη απώλεια από τη ζωή του, καθώς κάθε γονέας που βρίσκεται σε αυτή τη φρικτή κατάσταση έχει να αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς κενό, τον ίδιο Γολγοθά, είτε είναι διάσημος είτε όχι.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του από τα media που -όπως τόνισε -τον έχουν αντιμετωπίσει άγρια και προσβλητικά.

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων.

Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σπανός: Ο γάμος με τη… δασκάλα του – «Ξεκινήσαμε με την σκέψη “πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί”» (Video)

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Βγήκα από το χειρουργείο παράλυτη – Έχω μια μικρή αναπηρία» (Video)

Ροναλντίνο: «Εισέβαλε» στο τουρκικό Survivor και έκανε τα… μαγικά του – Το γκολ με το απίθανο ψαλιδάκι! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:15