search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Θάνατος 11χρονου γιου Οδυσσέα Σταμούλη: «Παγιδεύτηκε το πόδι του, απ’ αυτό πνίγηκε» λέει ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού

21.09.2023 21:41
FOURNOI
Eurokinissi

«Tο ποδαράκι του παιδιού μπλέχτηκε στο σχοινί που ένωνε το πέδιλο, το αντίβαρο από τον βυθό, με την σημαδούρα στην επιφάνεια… Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που βρήκαν το παιδί και το απεγκλώβισαν», διευκρινίζει ο δικηγόρος της μητέρας του 11 χρονου που έχασε τη ζωή του στους Φούρνους Ικαρίας.

Αυτό φαίνεται πως στάθηκε μοιραίο για τον 11χρονο. Το παιδί, γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη πνίγηκε στα Μέσα Αυγούστου βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένειά του. Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα γιατί όπως δήλωσε υπάρχει πολύ παραφιλολογία γύρω από τον θάνατό του.

«Επειδή υπάρχει πολύ παραφιλολογία και κουβέντα του καφενείου, εδώ είναι πολύ συγκεκριμένες οι συνθήκες. Η συστοιχία σημαδούρων είχε τοποθετηθεί μόλις μερικές ημέρες πριν, μπροστά ακριβώς στην παραλία που έκανε μπάνιο το παιδί» είπε χαρακτηριστικά στο Star ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης.

«Φαίνεται ότι υπήρξαν πλημμέλειες»

Και συνέχισε: «Το παιδί είχε εμπειρία στο κολύμπι, ήταν όλη ημέρα στη θάλασσα. Αυτό ήταν ένα καινούργιο αντικείμενο, ακριβώς μπροστά στο σημείο όπου το παιδί με τα ξαδέλφια του έκανε κάθε ημέρα το κολύμπι του. Φαίνεται ότι υπήρξαν πλημμέλειες, δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω».

Όπως είπε: «Εγώ θέτω μόνο ένα ζήτημα. Το παιδί, προσεγγίζοντας την σημαδούρα, παγιδεύτηκε το πόδι του. Ούτε δίχτυα υπήρχαν, ούτε επιπλέον σχοινιά ή κορδόνια. Το ποδαράκι του παιδιού μπλέχτηκε στο σχοινί που ένωνε το πέδιλο, το αντίβαρο από τον βυθό, με την σημαδούρα στην επιφάνεια… Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που βρήκαν το παιδί και το απεγκλώβισαν», διευκρίνισε.
Η σημαδούρα εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα που έχει διοριστεί από τις λιμενικές αρχές.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό ήταν ένα πολύ καινούργιο αντικείμενο, ακριβώς μπροστά στο σπίτι του Χρήστου, εκεί δηλαδή που μένει και κολυμπάει, και ήταν πολύ λογικό να του τραβήξει την προσοχή. Και φαίνεται ότι με το που προσέγγισε την σημαδούρα, για κάποιο λόγο παγιδεύτηκε το πόδι του. Παγιδεύτηκε με τρόπο που αποδείχτηκε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απεμπλακεί. Το παιδί απ’ αυτό πνίγηκε», είπε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Η μεγαλύτερη λίμνη στην Ελλάδα δεν είναι πια η Τριχωνίδα αλλά η Κάρλα

Σκοταδισμός: «Εντεταλμένοι σύμβουλοι» της Μητρόπολης Αιτωλίας – Ακαρνανίας στα σχολεία

Σπάρτη: Συνελήφθη ο 45χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του ανιψιού του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:37