search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:49
MENU CLOSE

Φούρνοι Ικαρίας: «Το παιδί ήταν άσφυγμο» λέει γιατρός που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο

12.08.2023 01:03
ekav-new

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στους Φούρνους Ικαρίας μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη στη θαλάσσια περιοχή Πλάκα, με γιατρό που βρέθηκε στο σημείο να περιγράφει τις δραματικές στιγμές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το άτυχο παιδί είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδελφό του για να πάνε στην παραλία. Πήγε νωρίτερα όμως, και όταν ο ξάδελφός του έφτασε δεν τον βρήκε. Μόλις ειδοποιήθηκε η μητέρα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, δείχνοντας φωτογραφίες του μοναχογιού της σε περαστικούς.

Αμέσως, σύσσωμη η τοπική κοινωνία άρχισε να αναζητεί τον 11χρονο μαζί με τις Αρχές, δυστυχώς με τραγική κατάληξη. Ο 11χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε μία σημαδούρα.«Φως» στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στο Νοσοκομείο της Σάμου.

Τις τραγικές στιγμές περιέγραψε στην ΕΡΤ ένας από τους γιατρούς που παρέλαβαν το άψυχο σώμα του παιδιού: «Εκλήθην στο σημείο και κατά την άφιξή μου διαπίστωσα τον θάνατο του παιδιού, το οποίο ήταν άσφυγμο και μεταφέρθηκε στο ιατρείο μου για τη διαπίστωση του θανάτου και για να ακολουθήσουν όλες οι διαδικασίες».

Όλοι στο νησί παραμένουν συγκλονισμένοι. Το μικρό αγόρι περνούσε τα καλοκαίρια του στους Φούρνους από τότε που ήταν ακόμη νεογέννητο και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται και οι 30 χούλιγκαν που απολογήθηκαν την Παρασκευή

Πάτρα: 56χρονος «βούτηξε» από τον 2ο όροφο και σκοτώθηκε

«Καλή αντάμωση με τον Άλκη»: Στεφάνι στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή από την οικογένεια του Άλκη Καμπανού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:48