search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:19
MENU CLOSE

«Καλή αντάμωση με τον Άλκη»: Στεφάνι στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή από την οικογένεια του Άλκη Καμπανού

12.08.2023 00:42
ALKES_KAMPANOS
Γονείς Άλκη Καμπανού (Eurokinissi)

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/8) η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή στην Ελευσίνα. Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο. Στεφάνι στην κηδεία στεφάνι έστειλε και η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Το τελευταίο «αντίο» στον φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, είπε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων υποστηρικτές της Ένωσης και άνθρωποι του «δικεφάλου».

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτισαν τον άτυχο φίλο της ΑΕΚ μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν εκείνον που του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι.

Oι γονείς του Μιχάλη Κατσουρή, οι οποίοι τα προηγούμενα 24ωρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μην μπορώντας να αντέξουν το άκουσμα της απώλειας του παιδιού τους, υποβασταζόμενοι, έδωσαν το «παρών» στην κηδεία.

Μιχάλης Κατσουρής: Ποιοι έδωσαν το «παρών» από την ΑΕΚ στην κηδεία του

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο Ματίας Αλμέιδα, ο Σέρχιο Αραούχο, ο Πέτρος Μάνταλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας Τάσος Τσατάλης, ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιάννης Καραλής, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικός διευθυντής Ράντε Κουχάρσκι, ο επιμελητής και μεταφραστής Πάνος Αναστασόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Μίμης Δεληγιάννης, ενώ ήταν εκεί και ο πρώην φροντιστής της ομάδας Νίκος Πανταζής. Στην κηδεία βρέθηκε και ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Στεφάνια απέστειλαν διάφοροι σύνδεσμοι της Original όπως και η κεντρική, από τον Ερασιτέχνη Άρη, τους οργανωμένους του Άρη, αλλά και από αυτούς της Μαρσέιγ.

Μεταξύ των στεφανιών ξεχώρισε και αυτό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, που πριν από ενάμισι περίπου χρόνο έχασαν το δικό τους παιδί. Ο πατέρας και η μητέρα του άτυχου υποστηρικτή της ΑΕΚ είχαν σταθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή, εκφράζοντας την οδύνη τους για όσα τραγικά έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται και οι 30 χούλιγκαν που απολογήθηκαν την Παρασκευή

Πάτρα: 56χρονος «βούτηξε» από τον 2ο όροφο και σκοτώθηκε

ΑΑΔΕ: 13 «λουκέτα» σε όλη την Ελλάδα – «Σφράγισαν» νυχτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο που αψήφησε ποινή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31