search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Αλαλούμ με την κατάρριψη ρωσικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους

23.02.2024 22:30
A-50U

Σύγχυση με την κατάρριψη ενός ρωσικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους τύπου A-50U, πάνω από την Θάλασσα του Αζόφ. Η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι το κατέρριψε ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου A-50U.

Το αεροσκάψος χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο όπως ανέφεραν ρωσικές πηγές, ο οποίος εκτοξεύθηκε από την κατεχόμενη Μαριούπολη. Αν και την πληροφορία επιβεβαίωσαν οι μυστικές πληροφορίες του Κιέβου, στη συνέχεια βγήκε η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας να ανακοινώσει ότι… το κατέρριψε αυτή.

«Το Α-50 με το διακριτικό κλήσης Bayan πέταξε για τελευταία φορά» ανέφερε ο διοικητής της πολεμικής αεροπορίας Μίκολα Όλεσουκ, σε ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Τώρα το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας που διεκδικεί την κατάρριψη κατόπιν… εορτής, υποστηρίζεει ότι «χάρη σε μια κοινή επιχείρηση της υπηρεσίας πληροφοριών του υπουργείου και της πολεμικής αεροπορίας ένα ακόμη πολύτιμο ρωσικό αεροσκάφος A-50U καταρρίφθηκε πάνω από την Αζοφική Θάλασσα».

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Ο έρως… κάγκελα δεν κοιτά – «Δωμάτια του έρωτα» στις φυλακές της Πάδοβας για να συναντιούνται οι κρατούμενοι με τα ταίρια τους;

Η ρωσική FSB πίσω από τα αστέρια του Δαβίδ στο Παρίσι;

Ιταλία: Άγριο ξύλο και επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών στην Πίζα σε διαμαρτυρία υπέρ των Παλαιστινίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:02