search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Κατάρ: Σεΐχης σε έξαλλη κατάσταση διέκοψε τον αγώνα επειδή δόθηκε πέναλτι κατά της ομάδας του (Video)

26.02.2024 21:19
katar-new

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος του Κατάρ, μεταξύ της Αλ Γουακρά και της Αλ Σαντ, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι για χέρι, αφού εξέτασε τη φάση στο VAR.

Ο Αλ Θάνι είναι ο πρόεδρος της Αλ Γουάκρα και η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου. Η απόφασή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει «ντου» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση, με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση, με την Αλ Γουκρά να αντέχει ως το τέλος, μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο 76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής, η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά.

Διαβάστε επίσης:

«Απέδρασε» η αποστολή της Παναχαϊκής από τη Ρόδο – Δείτε βίντεο από τα επεισόδια

Super League: Η Κηφισιά «πάγωσε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και πήρε ένα ιστορικό 1-1

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κινδυνεύει με τιμωρία για άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09