search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:46
MENU CLOSE

iΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονιστικό βίντεο για την τραγωδία των Τεμπών

27.02.2024 23:10
tempi_new

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο- χρονολόγιο της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών που δημοσιοποίησε ο isyriza με αφορμή τη μαύρη επέτειο της 28ης Φεβρουαρίου.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλάνα από τηλεοπτικούς σταθμούς με την μετάδοση της τραγικής είδησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, δηλώσεις συγγενών θυμάτων, αλλά και κυβερνητικών στελεχών – καθώς και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έσπευσε να κάνει λόγο για «ανθρώπινο λάθος».

«Δεν έφτασαν… Η δικαιοσύνη θα φτάσει;» είναι το ερώτημα που τίθεται στο τέλος του σποτ. «Στα Τέμπη έχασαν τη ζωή τους 57 συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι. Ένας χρόνος πέρασε κι ακόμα οι υπεύθυνοι για το έγκλημα δεν έχουν λογοδοτήσει. Ποια αλήθεια, ποια δικαιοσύνη, ποια ευαισθησία, ποια ανθρωπιά, ποια ενσυναίσθηση να περιμένει κανείς από αυτούς; Ποια ασφάλεια και ποια αξιοπρέπεια να εγγυηθούν; Ποιο αναχρονιστικό κράτος να πιστέψει και ο πιο εύπιστος ότι θα αλλάξουν;» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή του βίντεο.

Παράλληλα ο iSYRIZA καλεί τον κόσμο να υπογράψει το ψήφισμα για το έγκλημα των Τεμπών, παραθέτοντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Μουμτζής: Συνεχάρη την ανιψιά του Ιφιγένεια για τη συμμετοχή της σε think tank του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Υπέγραψε το ψήφισμα για τα Τέμπη – Όταν αναλάβουμε, θα καταργήσουμε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τέλος τα τζάκια

Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: «Ναι» σε αναθεώρηση του άρθρου 16, αλλά η χώρα δεν μπορεί να περιμένει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:45