search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Σάκης Μουμτζής: Συνεχάρη την ανιψιά του Ιφιγένεια για τη συμμετοχή της σε think tank του ΣΥΡΙΖΑ

27.02.2024 22:21
ifigeneia moymtzis 876- new

Στην τοποθέτηση της ανιψιάς του Ιφιγένειας Μουμτζή στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα από τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέρθηκε ο Σάκης Μουμτζής.

Η 25χρονη απόφοιτη της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Λονδίνου τοποθετήθηκε στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο γνωστός αρθρογράφος Σάκης Μουμτζής, που ασκεί δριμύτατη κριτική στον συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, συνεχάρη την ανιψιά του στην πλατφόρμα X και έσπευσε να εκφράσει για μια ακόμη φορά την υπερηφάνειά του για την Ιφιγένεια.

«Συγχαρητήρια στην ανιψιά μου Ιφιγένεια Μουμτζή για τα νέα της συμβουλευτικά καθήκοντα δίπλα στον εκλεγμένο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στ. Κασσελάκη. Καλή επιτυχία Ιφιγένεια» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Υπέγραψε το ψήφισμα για τα Τέμπη – Όταν αναλάβουμε, θα καταργήσουμε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τέλος τα τζάκια

Πιερρακάκης για μη κρατικά ΑΕΙ: «Ναι» σε αναθεώρηση του άρθρου 16, αλλά η χώρα δεν μπορεί να περιμένει

ΣΥΡΙΖΑ: Έκπληξη με Ιφιγένεια Μουμτζή στο νέο think tank – Ποια είναι η απόφοιτος του LSE



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:51