search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:50
MENU CLOSE

Mega: Οριακά πρώτο στην κόντρα τηλεθέασης της Δευτέρας με τον ΑΝΤ1

27.02.2024 15:13
tiletheasi

Με πρόγραμμα το οποίο συγκεντρώνει με γεωμετρική πρόοδο κόσμο στις συχνότητες του Mega, κυρίως από το απόγευμα κι έπειτα, το κανάλι της Συγγρού κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις από κάθε άλλο κανάλι εθνικής εμβέλειας.

Εξασφάλισε τη μερίδα του λέοντος το μέγεθος της οποίας ήταν μόλις 0,2% μεγαλύτερο από του διεκδικητή της πρώτης θέσης, ΑΝΤ1, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen για τις αποδόσεις των καναλιών σε ημερήσια βάση.

Τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν ο ΣΚΑΪ με το ριάλιτι «Survivor» να σώζει την παρτίδα για το κανάλι, καταγράφοντας ανοδική πορεία τηλεθέασης από τις 23.00 και ύστερα.

Star και Alpha δείχνουν τελευταίως να είναι σχεδόν ισοδύναμα και να μοιράζονται μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, διαμορφώνοντας συνθήκες «ενδοοικογενειακού» ανταγωνισμού.

Στο 6% «εκτινάχθηκε» το ποσοστό της ΕΡΤ1 με βελτιωμένη απόδοση κυρίως στην μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη αλλά και στο διάστημα από τις 23.00 και ύστερα.

Ίσα βάρκα-ίσα νερά η απόδοση του Open το οποίο αποκόμισε μερίδιο μεγέθους 4%.

Το μπασκετάκι κάνει «δουλειά» στην ΕΡΤ3 η οποία χάρη στη μετάδοση του ματς των εθνικών  ομάδων Ολλανδίας-Ελλάδας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικών των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025. Ποσοστό συντήρησης για το Μακεδονία TV και την ΕΡΤ2 στην ζώνη του τηλεοπτικού λυκόφωτος.

Η πρόκληση πάντως για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας παραμένει για το τηλεοπτικό κοινό εκείνο που κατευθύνεται σε άλλες πηγές τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και χθες διαμορφώθηκε στο 21,5% από όλη την πίτα τηλεθέασης της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσιογραφικές Ενώσεις: 4ωρη στάση εργασίας στις 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων μνήμης για την τραγωδία στα Τέμπη

ACTION STORY: Απογοήτευση από το αφιέρωμα στην τραγωδία στα Τέμπη – Ατολμία και άσκοπη παρελθοντολογία

COSMOTE TV: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 16:50