search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

29.02.2024 13:46
panekpaideftiko1

Σε εξέλιξη νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια στο κέντρο της Αθήνας.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε αναγκαία μέτρα τροχαίας -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται στην Καμάρα η συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων και σωματείων της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει Γεραπετρίτη ότι απαγόρευσε στους ευρωπαίους πραγματογνώμονες να βοηθήσουν στις έρευνες

Θρίλερ στην Ηλεία – Βρέθηκε πτώμα σε φράγμα – Εξετάζεται αν ανήκει στον αγνοούμενο ταξιτζή

Τέμπη: Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού – «Θα δικαιωθείς κόρη μου, όλοι σας…» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:22