search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Τέμπη: Τα συνεργεία καθαριότητας έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων μπροστά από τη Βουλή – Η απάντηση του Δήμου Αθηναίων (videos)

29.02.2024 10:32
tempi_syntagma_new

Κατά τις χθεσινές (28/2) πορείες και εκδηλώσεις μνήμης για το έγκλημα στα Τέμπη, διαδηλωτές έγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων με κόκκινη μπογιά μπροστά από τη Βουλή.

Το βράδυ, τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων έκαναν εργασίες καθαρισμού στο σημείο και έσβησαν τα ονόματα.

Μάλιστα, βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει συνεργείο καθαρισμού να «εξαφανίζει» τα ονόματα μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προκάλεσε οργή και απορία σε αρκετούς χρήστες.

Τι απαντά ο Δήμος Αθηναίων

Εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη, έδωσε η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (29/2) στο Mega.

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο», είπε η Ρωξάνη Μπέη.

«Εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να “σβήσουμε ή να μη σβήσουμε”. Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30 το βράδυ, την ώρα που πάνε συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία», πρόσθεσε.

«Πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες, δεν πήγαν ειδικώς», ανέφερε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τσακώθηκε με τη φίλη του και πέταξε το αυτοκίνητο της στη… θάλασσα! (photos/video)

Εξάρχεια: Μπαράζ εμπρησμών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα – Πληροφορίες και για έκρηξη (video)

Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές, σταθερά ψηλά ο υδράργυρος – Νέα επιδείνωση από το απόγευμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:41