search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:50
MENU CLOSE

Δυσφορία πολιτών για τα μαζικά προεκλογικά μέιλ

01.03.2024 12:14
e-mail

Την έντονη δυσφορία τους για τα e-mail που εστάλησαν μαζικά από νυν ευρωβουλευτή και κατά πάσα πιθανότητα εκ νέου υποψήφιο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη ΝΔ εκφράζουν στα social media πολλοί συμπολίτες μας που ζουν στο εξωτερικό.

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε την… αγωνία των – δυνάμει – υποψηφίων, καθώς για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση θα κληθούν να διεκδικήσουν το σταυρό των ψηφοφόρων, ωστόσο σχεδόν τρεις μήνες πριν τις ευρωεκλογές είναι προφανές ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα εύκολα μπορούν να θεωρηθούν και ως όχληση.

Το ενδιαφέρον – με οποία έννοια το πάρει κανείς – είναι ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες τα e-mail του υποψηφίου έκαναν την εμφάνισή τους στα inbox των αποδήμων λίγο αφότου έλαβαν ηλεκτρονικό μήνυμα από το ΥΠΕΣ σχετικά με τη δυνατότητά τους να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου με επιστολική ψήφο…

Διαβάστε επίσης:

Γιατί το Μαξίμου επιλέγει το ΠΑΣΟΚ ως αντίπαλο

Απολύθηκε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος

Πήρε εξιτήριο ο Κωστής Χατζηδάκης – «Το ευχαριστώ» στο προσωπικό του Αττικού νοσοκομείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:49