search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Η ευχή του Πύρρου Δήμα στον Τεντόγλου: «Άλλο ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (Video)

02.03.2024 20:49
pyrros dhmas tentoglou

Περηφάνια σε όλους σκόρπισε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης. 

Στα Γρεβενά, από όπου και κατάγεται ο σπουδαίος αθλητής, φίλοι παρακολουθούσαν την σημερινή προσπάθειά του στη Γλασκώβη, ενώ ανάμεσα τους ήταν και ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην περιοχή.

«Ο αγώνας πάντα είναι αγώνας, μία φορά κερδίζεις, μία φορά χάνεις, αλλά το θέμα είναι ότι ο Μίλτος άντεξε και μας χάρισε ακόμη ένα μετάλλιο. Είμαστε όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι και χαίρομαι που συνέπεσε και η επίσκεψή μου στα Γρεβενά με το χρυσό του Μίλτου και οι Γρεβενιώτες είναι περήφανοι και χαρούμενοι, Μπράβο στο Μίλτο μας! Άλλο ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά βασικά να είναι υγιής και να πάρει άλλο ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες», όπως είπε ο Πύρρος Δήμας στην ΕΡΤ.

Για το ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο έκτος έλληνας αθλητής που έχει κερδίσει τρεις φορές παγκόσμιο τίτλο, όπως και ο Πύρρος Δήμας, και το μήνυμά του σε νέα παιδιά που θέτουν δύσκολους στόχους ανέφερε: «Είμαι μέρες στην περιοχή και μιλάω σε σχολεία, σε πολλά παιδιά. Αυτό που λέω είναι να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής, να προσπαθούν να αγωνίζονται, δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να προσπαθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Καρλ Λιούις: Στο πλευρό του Τεντόγλου για το θέμα της βαλβίδας – «Κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει για να καταλάβουν πως δεν θα δεχτούν τις αλλάγες»

Δήλωση – «βόμβα» Τεντόγλου: «Αν περάσει η αλλαγή στη βαλβίδα θα σταματήσω το μήκος»

Μίλτος Τεντόγλου, ο «βασιλιάς των μεταλλίων»: Έφτασε τα 10 ο Έλληνας αθλητής – Η «κλειστή λίστα» στην οποία ανήκει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:34