search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:22
MENU CLOSE

Ακρίβεια: Κόντρα Μητσοτάκη με Κασσελάκη για το… σαρακοστιανό τραπέζι – Οι υποσχέσεις, οι ειρωνείες και η στολή του «πελάτη»

05.03.2024 13:12
kasselomitsotakis

Στο πεδίο της ακρίβειας μεταφέρεται η πολιτική αντιπαράθεση καθώς τα κομματικά επιτελεία κρίνουν ότι πρόκειται για ένα ζήτημα κορυφαίο για τους πολίτες, η πορεία του οποίου αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την επιλογή στην ευρωκάλπη.

Από την πλευρά της κυβέρνησης το βάρος της επικοινωνίας στη μάχη κατά της ακρίβειας σηκώνει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας και με όπλο του τα πρόσθετα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα ήταν σε θέση να ανακοινώσει την πτώση τιμών σε περίπου 4.000 προϊόντα και παράλληλα πρόσθετες παρεμβάσεις για την περεταίρω συγκράτηση των τιμών.

Η εμφάνιση και τα λεγόμενα του πρωθυπουργού καθιστούν σαφές ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανιστεί ως έχουσα πλήρη εικόνα των δυσκολιών των νοικοκυριών από την ακρίβεια διαθέτοντας το κατάλληλο σχέδιο για την αντιμετώπιση της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει και μια νότα αισιοδοξίας λέγοντας πως τα χειρότερα για τον πληθωρισμό είναι πίσω μας ενώ παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά έκανε για το τραπέζι της σαρακοστής και του Πάσχα, για τα οποία σημείωσε πως η κυβέρνηση ενεργεί ώστε φέτος να είναι φτηνότερα.

Απάντηση από Κασσελάκη με κατηγορίες για υποκριτικό σόου

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε άμεσα στην επικοινωνιακή «έφοδο» του πρωθυπουργού σε σούπερ μάρκετ κάνοντας λόγο για στημένο σόου με 40 κάμερες.

Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι το σόου Μητσοτάκη δεν πείθει τους πολίτες καθώς εκείνοι, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσουν, κατηγορώντας την κυβέρνηση για εμπαιγμό..

Τέλος , καλώντας τον πρωθυπουργό, “την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε”, παρέθεσε στοιχεία για τις ανατιμήσεις στο κρέας παραμονές Τσικνοπέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Υποσχέσεις Μητσοτάκη για φθηνότερο σαρακοστιανό τραπέζι – Καμία πρόσθετη στήριξη σε ευπαθείς ομάδες (video)

Ακρίβεια: Ο Μητσοτάκης πήγε σε σούπερ μάρκετ και εξέτασε τις… νέες τιμές – Πού είδε μείωση και τι είπε για τα σαρακοστιανά (photos/video)

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα εν μέσω… αρνητικών δημοσκοπικών μηνυμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15