search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Λευτέρης Λαζάρου: «Η κουζίνα για μένα είναι ψυχοθεραπεία, ξεσπάω» – Τι είπε για το αστέρι Michelin

05.03.2024 19:30
lazarou-new

Ο Λευτέρης Λαζάρου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το πώς η δουλειά του έχει επηρεάσει τη ζωή του, το αστέρι Michelin που κέρδισε πριν χρόνια, αλλά και το MasterChef.

Ο σεφ αναφέρθηκε στο αστέρι Michelin, ως ο πρώτος Έλληνας που έλαβε αυτή τη διάκριση. Σχετικά με αυτό, σχολίασε: «Είναι κόποι μιας ζωής. Τριάντα χρόνια σκούφοι και άλλες διακρίσεις φυσικά όπως και το αστέρι Michelin. Το διατηρεί μέχρι σήμερα το “Βαρούλκο” και ο Λαζάρου σε δύσκολη πίστα, γιατί κάνω αμιγώς ψάρι, μόνο. Σε όλο τον κόσμο είμαστε πέντε μόνο, οπότε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το αστέρι αυτό».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Λαζάρου κλήθηκε να σχολιάζει το MasterChef, ένα πρότζεκτ στο οποίο έχει συμμετάσχει και ο ίδιος πριν αρκετά χρόνια. Για το ριάλιτι μαγειρικής, ο ίδιος τόνισε: «Καταρχήν δεν το βλέπω, ούτε το δικό μου το βλέπω, φοβάμαι ότι δεν ήμουν καλός. Όταν μπαίνει η κάμερα στο σπίτι αλλάζουν πολλά δεδομένα, δεν είναι ότι με ενοχλεί, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Είναι έξω από μένα κάτι τέτοιο».

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή ως σεφ είπε: «Μιλάμε για προσωπική ζωή, εκεί πρέπει να σε αντέχει ο σύντροφός σου. Να είναι αποφασισμένος, ότι αν είσαι μάγειρας, θα φτάσεις σπίτι σου 3 η ώρα τη νύχτα».

«Το δέχονται εύκολα;» ρώτησε η ρεπόρτερ με τον Λευτέρη Λαζάρου να απαντά: «Μην με ρωτάτε εμένα, τα διαζύγια κοιτάξτε, εγώ έχω δύο, τι να απαντήσω; Δεν μπορώ να ξέρω, είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, κάτι στο οποίο ο σεφ απάντησε: «Ο θάνατος ανθρώπων που ήταν πολύ δίπλα μου. Έφυγε ο αδερφός μου, που ήταν και πατέρας και φίλος μου, με μεγάλωσε. Πολύ δύσκολη στιγμή. Μια εγκυμοσύνη της πρώτης μου γυναίκας που χάσαμε ένα παιδάκι. Ο θάνατος ενός πολύ καλού φίλου. Οπότε η κουζίνα για εμένα είναι ψυχοθεραπεία, ξεσπάω».

Διαβάστε επίσης:

Στο «Celebrity Big Brother» η Σάρον Όσμπορν – Χαμός στο Twitter μετά το φιλί της 71χρονης στην παρουσιάστρια (Video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρεπόρτερ: «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά» (Video)

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Νέα έρευνα σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51