search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:54
MENU CLOSE

Βίντεο-σοκ από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Κουκουλοφόροι διέκοψαν τη φοιτητική συνέλευση, που ψήφιζε ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ

05.03.2024 12:12
mpravoi_giannena_new

Ένα σοκαριστικό βίντεο με κουκουλοφόρους να επιχειρούν έφοδο σε γενική συνέλευση των φοιτητών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που ψήφιζε κατά του κυβερνητικού νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Την έφοδο απέτρεψαν τελικά φοιτήτριες που άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και να ζητούν την απομάκρυνση των ατόμων αυτών, που φαίνονταν περισσότερο για μπράβοι, παρά για φοιτητές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που αναρτήθηκε στο X (twitter), το περιστατικό έγινε στη συνέλευση της Σχολής Επιστημών Υγείας και πίσω από την επιχείρηση των κουκουλοφόρων ήταν η γαλάζια παράταξη ΔΑΠ, η οποία δεν συμφωνούσε με την απόφαση των φοιτητών!     

Διαβάστε επίσης:

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν σας εύχομαι γάμους τέτοιου είδους» (video)

Διόνυσος: Διάρρηξη από… επαγγελματίες σε πολυτελή μονοκατοικία – Άρπαξαν λίρες, ρολόγια και κοσμήματα – Πώς εξουδετέρωσαν τον συναγερμό (video)

Πενθήμερη αποβολή για «νταήδες» μαθητές: Τι ποινές θα ισχύουν για περιστατικά σχολικού bullying

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:51